Λένα Παπαδοπούλου: «Κλείσαμε 24 χρόνια μαζί - Ήταν σα να γνωριζόμαστε πάντα»
H Λένα Παπαδοπούλου στο «The 2night Show» για τον σύντροφο και το παιδί της.

 

Το βράδυ της Τρίτης (9/4) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε μία συνέντευξη στη Λένα Παπαδοπούλου στο «The 2night Show».

Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για την επαγγελματική της πορεία και για τη γνωριμία με τον σύντροφο της ζωής της, Αλέξη Τσαούση, και πώς μετά από 24 χρόνια σχέσης και ένα παιδί καταφέρνουν να είναι ευτυχισμένοι.

«Κλείσαμε 24 χρόνια μαζί. Ο γιος μας είναι 14 ετών. Ένα μυστικό της μακροχρόνιας σχέσης μας είναι ότι δεν παντρευτήκαμε. Η συμβίωση, τα προβλήματα και η καθημερινότητα είναι ακριβώς ίδια με αυτή του γάμου. Μπορεί να παντρευτούμε τώρα έτσι για ανανέωση. Έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας. Αυτό που μας κρατάει είναι όταν ένας έχει αντίθετη γνώμη από τον άλλον, θα επιμείνει για λίγο αλλά μετά θα συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας και είμαστε καλά» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το 2000 γνωριστήκαμε, όταν συνεργαζόμουν με το Νότη. Με τον Αλέξη γνωριστήκαμε Σάββατο και Τετάρτη συγκατοικήσαμε. Ήταν σα να γνωριζόμαστε πάντα, πολύ καρμικό. Είχαμε εκατομμύρια πράγματα να πούμε».

«Για μένα ο Αλέξης είναι ασφάλεια. Το επάγγελμά μου είναι ανάγκη να εκφραστώ και μαζί με τον Αλέξη νιώθω ότι είναι η ασφάλειά μου. Εκείνος θα με στηρίξει σε όποια επιλογή έχω. Πάντα με στηρίζει. Είναι το στήριγμά μου, είναι πάντα δίπλα μου, ακόμη και αν στραβοπατήσω θα είναι εκεί για να πιαστώ. Το ίδιο και εγώ για εκείνον φυσικά» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;