H Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης παντρεύονται
Ποιοι θα είναι οι κουμπάροι;

 

 

 

 

Όλο και περισσότερο «ακούγεται» πως η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζονται να παντρευτούν. Σήμερα μάλιστα έγιναν γνωστοί και οι… κουμπάροι.

Οι πρώτες φήμες ήρθαν μετά το δαχτυλίδι που φορούσε η τραγουδίστρια και φούντωσαν ακόμη περισσότερο όταν ο Μανώλης Κονταρός είπε στην Δέσποινα Βανδή μια μαντινάδα εμπνευσμένη από τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο γάμος του ζευγαριού δεν θα γίνει φέτος, είπε στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού στο OPEN ο Νίκος Γεωργιάδης, μεταφέροντας τις αποκλειστικές του πληροφορίες.

«Ο γάμος δεν θα γίνει φέτος, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Θα υπάρχει ένα πάρα πολύ αγαπημένο πρόσωπο το οποίο ο Βασίλης Μπισμπίκης τον αποκαλεί ήδη κουμπάρο», είπε.

Από την πλευρά του, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποκάλυψε το όνομα του Κώστα Καπετανίδη, ο οποίος μαζί με τον Μανώλη Κονταρό θα είναι οι δύο κουμπάροι του ζευγαριού.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλουν να μοιραστούν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με λίγους ανθρώπους από το περιβάλλον τους.

Η τελετή πολύ πιθανόν να γίνει την επόμενη χρονιά, μέσα στο 2025, ενώ θα ακολουθήσει ένα μεγάλο ανοιχτό γλέντι για τους φίλους και συνεργάτες του ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;