Οι ταινίες που βλέπουν όλοι στο ελληνικό Netflix αυτή τη στιγμή
Το τοπ 10 του ελληνικού Netflix!

Το Netflix δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με το περιεχόμενο που επιλέγει να ανεβάσει. Σειρές και ταινίες για κάθε γούστο και προτίμηση κάνουν «παρέλαση» μπροστά μας καθημερινά με τον κάθε θεατή να μπορεί να επιλέξει ό,τι του κάνει γούστο.

Ωστόσο, καθημερινά κάποιες σειρές και ταινίες «κερδίζουν» τη μάχη της κατά κάποιο τρόπο τηλεθέασης -όσο μπορεί να θεωρηθεί τηλεθέαση η προβολή ταινιών και σειρών σε μία πλατφόρμα. Έτσι και σήμερα υπάρχει ένα top 10 ταινιών που έχει μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό.

10. The Maze Runner

Υπόθεση: Βασισμένο στο πρώτο βιβλίο της επιτυχημένης τριλογίας, η ταινία «Ο Λαβύρινθος» διαδραματίζεται σε έναν μελλοντικό κόσμο, όπου ο κεντρικό ήρωας, ο Τόμας ξυπνά με αμνησία σε μία άγνωστη κοινότητα με άλλους νεαρούς άνδρες, οι οποίοι είναι περικυκλωμένοι από έναν τεράστιο λαβύρινθο. Αφού συνειδητοποιούν ότι είναι όλοι τους παγιδευμένοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, όχι μόνο για να ξεφύγουν από το λαβύρινθο αλλά για να λύσουν το μυστήριο και να αποκαλύψουν ποιος και γιατί τους έφερε εκεί.

9. Maze Runner: The Scorch Trials

Υπόθεση: Στο νέο κεφάλαιο της επικής ιστορίας του «Λαβυρίνθου», ο Τόμας και οι σύντροφοί του αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη τους πρόκληση μέχρι τώρα: να ψάξουν για στοιχεία σχετικά με την μυστηριώδη και παντοδύναμη οργάνωση γνωστή ως Τμήμα Παγκόσμιας Καταστροφής (WCKD). Το ταξίδι τους τούς φέρνει στη Πύρινη Γη, ένα ερημικό τοπίο γεμάτο με αφάνταστα εμπόδια. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με αντιστασιακούς πολεμιστές, τα μέλη της ομάδας τα βάζουν με τις κατά πολύ ανώτερες δυνάμεις του WCKD και αποκαλύπτουν τα σοκαριστικά της σχέδια για αυτούς.

8. Confess, Fletch

Υπόθεση:  Αφού κατέστει ο κύριος ύποπτος για την δολοφονία μιας νεαρής φιλότεχνης, ο Fletch προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του, ενώ ταυτόχρονα ερευνά για την κλεμμένη συλλογή έργων τέχνης της αγαπημένης του.

7. The Wages of Fear

Υπόθεση: Στη ζούγκλα της Νοτίου Αμερικής, σε μια απομακρυσμένη περιοχή άντλησης πετρελαίου υπάρχει μεγάλη ανάγκη αποθεμάτων νιτρογλυκερίνης. Η διοικούμενη από αδίστακτους κερδοσκόπους αμερικανική πετρελαϊκή εταιρία μισθώνει τέσσερις άνεργους άνδρες για να μεταφέρουν δύο ογκώδη φορτηγά με νιτρογλυκερίνη στο κατάλληλο σημείο. Ένα κλίμα έντονου ανταγωνισμού αναπτύσσεται ταχύτατα ανάμεσα στα δύο ζευγάρια οδηγών: μια ένταση που μεγεθύνεται λεπτό το λεπτό από την ανελέητη ζέστη, το δόλωμα της αμοιβής, τη δύσκολη, βραχώδη διαδρομή, όπου ακόμα και το παραμικρό τράνταγμα δύναται να επιφέρει βασανιστικό θάνατο. Ποιοι από αυτούς τους ανόμοιους, απελπισμένους τυχοδιώκτες θα καταφέρουν να βγουν ζωντανοί από αυτό το αγωνιώδες ταξίδι και να διεκδικήσουν τα λάφυρα και τη δόξα;

6. The Maze Runner: The Death Cure

Υπόθεση: Σε αυτό το μεγαλειώδες φινάλε της εποποιίας του Λαβύρινθου, ο Τόμας πρέπει να οδηγήσει την ομάδα των Γκλέιντερς που έχουν αποδράσει, στην τελευταία και πιο επικίνδυνη αποστολή τους μέχρι τώρα. Για να σώσουν τους φίλους τους, θα πρέπει να καταφέρουν να μπουν στη θρυλική Τελευταία Πόλη, έναν λαβύρινθο ελεγχόμενο από τη WKCD, που ίσως αποδειχτεί ο πιο θανάσιμος λαβύρινθος από όλους. Όποιος καταφέρει να βγει ζωντανός, θα πάρει απαντήσεις στις ερωτήσεις που είχαν οι Γκλέιντερς από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στον λαβύρινθο.

5. Beverly Hills Cop

Υπόθεση: Ο μπάτσος απ’ το Ντιτρόιτ Άξελ Φόλι πηγαίνει στο σνομπ Μπέβερλι Χιλς για να ερευνήσει έναν φόνο. Έξω απ’ τα νερά του, σύντομα καταλαβαίνει ότι η υπόθεση είναι περίπλοκη.

4. Bleed for This

Υπόθεση: Όταν ένας σοβαρός τραυματισμός βγάζει εκτός πορείας την καριέρα του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής μποξ Βίνι Πασιέντζα αποφασίζει να κάνει μια ανέλπιστη αντεπίθεση.

3. Scoop

Υπόθεση:  Οι Τζίλιαν Άντερσον, Κίλι Χοζ, Μπίλι Πάιπερ και Ρούφους Σουλ πρωταγωνιστούν σ’ αυτήν την ταινία γύρω από τα παρασκήνια της περιβόητης συνέντευξης του πρίγκιπα Ανδρέα στο Newsnight.

2. Bullet Train

Υπόθεση: Ο Ladybug, ένας κάπως κακότυχος δολοφόνος που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο-όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό: Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.

1. The Tearsmith

Υπόθεση:  Υιοθετημένοι μαζί μετά από μια δύσκολη παιδική ηλικία στο ορφανοτροφείο, η Νίκα και ο Ρίγκελ συνειδητοποιούν ότι απροσδόκητα κι ακαταμάχητα συναισθήματα τους ωθούν κοντά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;