Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ποιος δεν έχει κερατώσει σχέση; Το έχω κάνει κατά καιρούς»
«Οξύθυμος στις σχέσεις μου δεν είμαι...»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στο YouTube Channel «Raw House», όπου ξεδιπλώνει το μαγειρικό του ταλέντο μιλώντας για διάφορα θέματα επί προσωπικού, κάνοντας challenges και αλληλεπιδρώντας με το κοινό του.

Σε πρόσφατο βίντεό του, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε σε υποθέσεις που κάνει το κοινό για τον ίδιο, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας τα σενάρια που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί στο μυαλό τους.

Έτσι, μεταξύ άλλων, ο Κωνσνταντίνος Βασάλος απάντησε ότι δεν είναι τσιγκούνης, μια και αυτό είναι ένα από τα ελαττώματα που δεν αντέχει, και απαντά για ποιό λόγο δεν έχει διαρκώς ενεργό ρόλο στην τηλεόραση.

«Δεν έχω χειρότερο πράγμα από την τσιγκουνιά. Καλό παιδί δεν ξέρω αν είμαι, τσιγκούνης δεν είμαι. Κι αυτό αποδεικνύεται με το δώρο που πήρα στον Φίλιππο. Του πήρα έναν σταυρό. Πιστεύω η τσιγκουνιά είναι το χειρότερο ελάττωμα που μπορεί να έχει κάποιος. Ανασφάλεια οικονομική πάντα έχω. Δεν θέλω να είμαι εκτεθειμένος» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βσάλος και πρόσθεσε:

«Αν με βλέπει κάποιος κάθε μέρα στην τηλεόραση με δηλώσεις λογικό είναι να με πει κάποιον μαϊντανό. Αν δεν μιλήσω θα λένε γιατί δεν μιλάς».

Σε άλλο σημείο του βίντεο αναφέρθηκε στις σχέσεις, αφού ο συνεργάτης της Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχει υπάρξει άπιστος.

«Οξύθυμος στις σχέσεις μου δεν είμαι. Είμαι πάρα πολύ καλός άμα δεν βαριέμαι» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι μυστικοπαθής. Με όλους! Και με την ίδια μου τα μάνα».

Στη συνέχεια μάλιστα πρόσθεσε:

«Ποιος δεν έχει κερατώσει σχέση; Το έχω κάνει κατά καιρούς».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;