Τάκι Τσαν: «Τον Παντελίδη τον φάγανε» - Η δήλωση που προκάλεσε αντικρουόμενα σχόλια στα social media
«Δεν θα βρωμίζεις ονόματα επειδή σου αρέσει η συνωμοσία», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος είπε «και όμως έτσι είναι αλλά όχι για αυτό το λόγο»

O Τάκι Τσαν, έδωσε μία νέα συνέντευξη, έχει γίνει viral ανάμεσα στους απανταχού φανς της ραπ. Πέρα από όσα άλλα αναφέρει, το πρώην μέλος των ΖΝ, αναφέρεται στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, λέγοντας πως «τον φάγανε».

Ο ίδιος, ο οποίος για τους γνώστες δηλώνει φαν των συνωμοσιών, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είχε ταλέντο ο άνθρωπος. Είχε ταλέντο, είχε άστρο, δεν ξέρω τώρα τι ακριβώς έγινε. Εγώ, επειδή μου αρέσουν και λίγο οι θεωρίες συνωμοσίας και τέτοια, εγώ πιστεύω τον φάγανε τον Παντελίδη».

O λόγος;

«Για να δουλέψουνε και οι άλλοι, ρε φίλε. Ξαφνικά ο newcomers είναι πρώτο όνομα και από κάτω είναι ο Καρράς και η Βανδή; Ο Καρράς και η Βανδή κάτω από τον Παντελίδη. Και ο Παντελίδης είναι newcomer. Δεν δούλευε κανένας. Αυτός έφερε τον κόσμο πίσω στα μπουζούκια. Δεν δούλευε κανείς λέμε. Είχανε πιάσει πάτο. Ήταν χειρότερα. Τώρα έχει ανέβει πάλι. Μετά τον Παντελίδη. Ο Παντελίδης τα ανέβασε».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trap Turtle (@thetrapturtle)

Τα σχόλια μετά από αυτή τη δήλωση ήταν πολλά και αντικρουόμενα. Οι λάτρεις της συνωμοσίας συμφώνησαν με τον Τάκι Τσαν, ενώ άλλοι εξέφρασαν ανοιχτά την αντίθεσή τους.

«Δεν θα βρωμίζεις ονόματα επειδή σου αρέσει η συνωμοσία», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος είπε «και όμως έτσι είναι αλλά όχι για αυτό το λόγο».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;