MasterChef 2024: Καθαίρεση αρχηγού για τους μπορντό απόψε (Trailer)
MasterChef 2024: Με εντάσεις και ανατροπές ξεκινάει η νέα εβδομάδα του διαγωνισμού για τη μπορντό μπριγάδα.

Στο επεισόδιο του MasterChef 2024 που θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα (8/4), η εβδομάδα φαίνεται πως ξεκινάει με εντάσεις για τους μπορντό.

Στο τρέιλερ βλέπουμε ότι η Χριστίνα επαναφέρει στο τραπέζι την επιθυμία της να διεκδικήσει ξανά την αρχηγία, ενώ ο Γιάννης δηλώνει ότι δεν θα παραιτηθεί. Επομένως, είναι αρκετά πιθανό να τον προκαλέσει και να έχουμε μία «μονομαχία» με απώτερο στόχο την καθαίρεση του αρχηγού. Σημειώνεται, ότι βρισκόμαστε στους «13» και ότι ο αρχηγός έχει ασυλία ως τους «12».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στη συνέχεια βλέπουμε ότι η σημερινή δοκιμασία έχει στο επίκεντρο λουκάνικα, τα οποία οι παίκτες και οι παίκτριες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν, ώστε να φτιάξουν ένα δημιουργικό και όμορφο πιάτο, που λογικά θα παραπέμπει σε μεζέ.

Στο τέλος του τρέιλερ βλέπουμε ότι για κάποιους τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά, ενώ στο τέλος του επεισοδίου μία μπριγάδα θα ηττηθεί και θα περάσει σε διαδικασία ψηφοφορίας. Από εκεί θα υπάρξει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, ενώ αν τεθεί θέμα καθαίρεσης αρχηγού, δεν αποκλείεται να έχουμε εκτάκτως και δεύτερο υπoψήφιο ή υποψήφια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;