Λαμία - Ολυμπιακός Super League: Live Streaming
Δείτε το Λαμία - Ολυμπιακός της Super League σε Live Streaming απόψε στις 17:00!

Άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Κόντρα στη Λαμία οι Πειραιώτες για την 4η αγωνιστική των playoffs (17:00).

07 Απρ. 2024
Λαμία
FT
1 - 5
Ολυμπιακός
22'
Stevan Jovetic  (Gelson Martins  )
26'
Ayoub El Kaabi (Πέναλτι)
38'
Panagiotis Retsos
45'
Kyriakos Papadopoulos (Αυτογόλ)
Caleb Stanko
Flosard Malçi
46'
46'
Quini
Rodinei
Vykintas Slivka
Theofanis Tzandaris
46'
58'
Y. El-Arabi
Ayoub El Kaabi
59'
Rúben Vezo 
Panagiotis Retsos
David Simón
60'
David Simón
Stavros Vasilantonopoulos
65'
Sotiris Tsiloulis
Zoran Tosic
65'
71'
Vicente Iborra
Gelson Martins  
71'
Jovane 
André Horta
Rubén Martínez 
Vasilios Kontonikos
76'
81'
Georgios Kornezos (Αυτογόλ)
85'
Y. El-Arabi
(Zoran Tosic)Toshio Lake
88'

Ολυμπιακός

Νίκη και μόνο νίκη αναζητά ο Ολυμπιακός στο σημερινό ματς του ΔΑΚ κόντρα στη Λαμία. Με καλή ψυχολογία οι Πειραιώτες, μιας και καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες τον Άρη. Στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τους 60 βαθμούς οι Πειραιώτες, περιμένουν πως και πως στραβοπατήματα των άλλων ομάδων για να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις. Με το μυαλό και στη Φενέρμπαχτσε η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς την Πέμπτη (11/4) υποδέχεται τους Τούρκους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Προφανώς και θα υπάρξει ένα μίνι rotation από τον Ισπανό τεχνικό, με τους Τσικίνιο, Φορτούνη, Κάρμο να βρίσκονται εκτός αποστολής. Εκτός και ο τιμωρημένος Ποντένσε, αλλά και ο Ορτέγκα.

Αναλυτικά η αποστολή: Καρβάλιο, Αμπι, Βέζο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Γιόβετιτς, Μασούρας, Πασχαλάκης, Όρτα, Ροντινέι, Τζολάκης, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπότης, Ιμπόρα, Ρίτσαρντς, Καμπράλ, Ναβάρο, Μπιανκόν. «Πάντα περιμένω μια τέτοια αντίδραση ειδικά μετά τον τρόπο που χάσαμε από την ΑΕΚ, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Ξέραμε πως μπορούμε να παίξουμε το ίδιο καλά και αυτή τη φορά να κερδίσουμε. Αυτό κάναμε, παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη. Φυσικά και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να αποπροσανατολιστείς όταν ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς, όμως η δουλειά μας είναι να προσπαθήσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Λαμία. Είναι σαφές, το γνωρίζουμε όλοι πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για να κάνουμε άλλη λάθη στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Επομένως όλη μας η προσοχή πρέπει να είναι σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως η Λαμία θα τα δώσει όλα σε αυτό το παιχνίδι, για αυτό και εμείς πρέπει να έχουμε το μυαλό μας μόνο εκεί. Δεν πρέπει να σκεφτούμε από τώρα το επόμενο ματς. Το ματς με την Λαμία είναι ο σημαντικότερος αγώνας», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού για το σημερινό παιχνίδι.

Λαμία

Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμηθεί η Λαμία. Που λίγο έλειψε να σταματήσει τον ΠΑΟΚ. Με σκυμμένο το κεφάλι έφυγε και από την Τούμπα η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, γνωρίζοντας την τρίτη της ήττα στην διαδικασία των playoffs. Δίχως βαθμολογικό κίνητρο οι γηπεδούχοι, παλεύουν όλα τα ματς. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Λεωνίδας Βόκολος, ενώ δεν αντιμετωπίζει και ιδιαίτερα προβλήματα.

  • Δείτε το ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
4'
81 - 70
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
1'
13 - 11
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;