Άρης - Παναθηναϊκός Super League: Live Streaming
Δείτε το Άρης - Παναθηναϊκός της Super League σε Live Streaming απόψε στις 19:30!

Ενάμιση μήνα πριν τον μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου, Άρης και Παναθηναϊκός συναντιόνται στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 4η αγωνιστική των playoffs της Super League (19:30).

07 Απρ. 2024
Άρης
FT
0 - 2
Παναθηναϊκός
21'
Georgios Vagiannidis
38'
Tin Jedvaj 
Loren Morón
45'
46'
Andraz Sporar
Sebastián Palacios
Jean Jules Mvondo
Birger Verstraete
59'
59'
Adam Gnezda Cerin
62'
Andraz Sporar (Bernard)
Kike Saverio 
Karim Ansarifard
73'
Vladimír Darida
N. Đurasek
73'
Manu García
G. Fetfatzidis
74'
77'
Filip Djuricic
Juankar 
77'
Filip Mladenovic
Bernard
Moses Odubajo
80'
88'
Daniel Mancini
Anastasios Bakasetas 
90'
Jakub Brabec (Αυτογόλ)
90'
Benjamin Verbic 
Fotis Ioannidis

Παναθηναϊκός

Το έκανε το… θαύμα του ο Παναθηναϊκός. Παρόλο που βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει στο σκορ, έριξε στο καναβάτσο την ΑΕΚ και έδωσε απαντήσεις. Ήταν κάτι παραπάνω από do or die το ματς για τον Παναθηναϊκό, που έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Στην 3η θέση και τους 62 πόντους οι φιλοξενούμενοι, θα έχουν τα… μάτια τους και στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί που η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Έχει καλή ψυχολογία το σύνολο του Φατίχ Τερίμ και θέλει να αποδράσει με το πολύτιμο τρίποντο και από την κίτρινη μεριά της Θεσσαλονίκης. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τούρκος τεχνικός είδε τον Σπόραρ να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, ενώ για λόγους τακτικής έμειναν εκτός Ούγκο και Γερεμέγεφ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη μάχη με τον Άρη: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

Άρης

Πρώτη ήττα στην διαδικασία των playoffs για τον Άρη. Κάκιστη εμφάνιση στο Φάληρο και λογικό το αποτέλεσμα στο ματς με τον Ολυμπιακό. Στους 48 πόντους η ομάδα του Άκη Μάντζιου, σκέφτεται εδώ και καιρό τον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Δίχως τον Φραν Βέλεθ θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι στο αποψινό ματς. «Ο Παναθηναϊκός είναι πράγματι διεκδικητής του τίτλου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα γενικότερα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε τέτοια παιχνίδια, ειδικά στην έδρα μας. Το θέμα είναι να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Να έχουμε τη διάθεση και τη νοοτροπία που πρέπει για ένα τέτοιο ματς. Να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη», τόνισε ο Άκης Μάντζιος για το ματς με τους «πρασίνους.

  • Απόλαυσε το ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σε Live Streaming εδώ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;