Κέιτ Μίντλετον: Έκοψε τα μαλλιά της για φιλανθρωπική οργάνωση παιδιών με καρκίνο
Επτά χρόνια πριν η ίδια διαγνωστεί με καρκίνο, η Κέιτ Μίντλετον είχε κόψει τα μαλλιά της για να τα δωρίσει σε φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά με καρκίνο

Στις 22 Μαρτίου συγκλόνισε τους Βρετανούς και ολόκληρο τον κόσμο, όταν ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως επτά χρόνια νωρίτερα η Κέιτ Μίντλετον είχε κόψει τα μαλλιά της για να τα δωρίσει σε φιλανθρωπική οργάνωση, που φτιάχνει περούκες για παιδιά που νοσούν με καρκίνο.

Στις 3 Ιουλίου του 2017 η Κέιτ Μίντλετον κομψή με ασπρόμαυρο πουά φόρεμα του οίκου «Dolce and Gabbana» εμφανίστηκε στο Γουίμπλεντον για να παρακολούθηση τον αγώνα του Άντι Μάρεϊ με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ. Όμως τα βλέμματα όλων επικεντρώθηκαν στην τότε δούκισσα του Κέιμπριτζ καθώς οι θαυμαστές της παρατήρησαν πως είχε κόψει τα πλούσια καστανά μαλλιά της.

Τώρα, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την συγκινητική ανακοίνωση της μέλλουσας βασίλισσας πως διαγνώστηκε με καρκίνο, δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο αποκαλύπτουν ότι η Κέιτ Μίντλετον είχε κόψει τα μαλλιά της περίπου 18 εκατοστά και τα έδωσε σε φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά με καρκίνο.

Πηγή από τα βρετανικά ανάκτορα δήλωσε στην Sunday Express πως κάποια μέρα η προσωπική κομμώτρια της Κέιτ Μίντλετον, Τζόι Γουίλερ, την συμβούλευσε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της και να τα κόψει. Η κομμώτρια που εργάζεται στο παλάτι του Κένσινγκτον είπε στην πριγκίπισσα πως τα μαλλιά της έχουν μακρύνει πολύ και χρειάζονται κόψιμο.

«Η Τζόι την έπεισε πως ήταν καιρός να κόψει τα μαλλιά της, που είχαν μακρύνει. Καθώς η Τζόι δούλευε με το ψαλίδι, εκείνη είχε την ιδέα (η Κέιτ) να κάνει κάτι καλό παρά να πετάξει τα κομμένα μαλλιά της. Το ανέφερε στη Τζόι, η οποία βρήκε την ιδέα εκπληκτική», δήλωσε η πηγή από το παλάτι.

Η ανώνυμη δωρεά της Κέιτ Μίντλετον

Αν και δεν έχει αποκαλυφθεί η ακριβής ημερομηνία που η Κέιτ Μίντλετον έκοψε τα μαλλιά της, τον Ιούλιο του 2017, όταν εμφανίστηκε στο βασιλικό θεωρείο του Γουίμπλεντον εξέπληξε τους πάντες με το νέο της look. Τα κομμένα μαλλιά της Κέιτ Μίντλετον δωρήθηκαν στην φιλανθρωπική οργάνωση «Little Prince Trust», μια οργάνωση στη Βρετανία που φτιάχνει περούκες για παιδιά που έχουν χάσει τα μαλλιά τους από ασθένειες, όπως ο καρκίνος.

Όμως, η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε τη δωρεά ανώνυμα. Σύμφωνα με την πηγή η δωρεά έγινε σε άλλο όνομα και οι υπεύθυνοι της οργάνωσης είχαν την εντύπωση πως γυναίκα από την περιοχή του Κένσινγκτον ήταν η αποστολέας της συγκινητικής δωρεάς. Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη πως η ανώνυμη δωρήτρια ήταν η μέλλουσα βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, η Χέλεν Κριζ, επικεφαλής της φιλανθρωπικής οργάνωσης, δήλωσε πως η είδηση ήταν μια «αναπάντεχη έκπληξη».

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες που δώρισε τα μαλλιά της, όπως είμαστε ευγνώμονες με όλους, όσοι επιλέγουν να στηρίξουν την οργάνωση με αυτό τον τρόπο και το κάνουν πολλοί άνθρωποι», δήλωσε η Κριζ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;