Έξοδος στην Αθήνα: Τα καλύτερα events για το ΠΣΚ (5-7/4)
Greek Beer Festival Οnly Craft, AMORALITE V006 και πολλά άχαστα events για αυτή την εβδομάδα! Εσύ σε ποιο θα πας;

Kαλησπέρα από το Έξοδος στην Αθήνα σε όσους περιμένουν το ΣΚ για να βγουν! Για τους υπόλοιπους που θέλουν να τσιλλάρουν στο σπίτι υπάρχει το ΣουΚου Προτάσεις για ταινίες και σειρές που αξίζουν την προσοχή σου!

Στα δικά μας όμως! Ο Απρίλιος κατέφθασε με ήλιο, ζέστη και πολλά events.

Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

Έξοδος στην Αθήνα: Parties

Έξοδος στην Αθήνα

Every Friday // Party Like its 1999 // Club

5/4

Κάθε Παρασκευή επιστρέφουμε στο Χοροστάσιο με Μιχαλάκη Τζάκσον και Τσένη Φερλόπερ, πίνουμε σφηνάκια ακούγοντας Britney και τραγουδάμε όλοι μαζί μη μου μιλάς για καλοκαίρια, για ακρογιαλιές και αστέρια!
80’s, 90’s, 00’s, disco & guilty GR pop w/ @itsmaikl (aka μες στα σεντόνια μυρίζει ακόμα η δικιά σου ανδρική κολώνια).

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

One Night in Cuba

Έξοδος στην Αθήνα

7/4

Aυτή την Κυριακή φέρνουμε την Κούβα στην Αθήνα!
Mεταφερθείτε στην Κούβα σε ένα βράδυ που δεν έχετε ξαναζήσει! Η μουσική θα είναι η καρδιά του πάρτυ μας! Ακούστε τους ρυθμούς της κουβανέζικης Salsa, του Mambo και της Bachata που θα σας παρασύρουν σε έναν κόσμο γεμάτο χορό και πάθος.

Είτε είστε έμπειροι χορευτές, είτε απλά θέλετε να απολαύσετε την ατμόσφαιρα της Κούβας, το πάρτυ μας θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Ελάτε να διασκεδάσετε με φίλους και να ζήσετε τη μαγεία του κουβανέζικου πάθους!

Δείτε εδώ περισσότερα για το πάρτι!

Welcome Spring Party Αδέσποτα Εξάρχεια

6/4

Καλωσορίζουμε την Άνοιξη με ακόμα ένα πάρτυ, που αλλού; Στους 5 δρόμους, Σουλτάνη 1, Εξάρχεια

Με τον Γκαστον να νοσηλεύεται ακόμα και τα υπόλοιπα περιστατικά μας να τρέχουν συνεχώς, η παρουσία σας και η στήριξη σας μας είναι πιο πολύτιμη από ποτέ! Ελάτε να πιούμε μπύρες, να γνωριστούμε, να περάσουμε καλά και φυσικά να στηρίξουμε τα αδεσποτάκια μας! Σας περιμένουμε 6 Απρίλη στις 10μμ!

Sourcase #1 Beer Release Party at Black Hole Kipseli!

έξοδος στην Αθήνα

5/4

Main Squeeze Brewing (Greece) & Browar Rockmill (Poland) brewed together a fruity sour beer called Sourcase #1 !

Release date Friday 5th of April at Black Hole Kipseli in Athens at 19:00. Come thirsty and hungry, awesome tacos will be there till sold out!

Δες εδώ περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

THE DONOUSA ISSUE w DJ VECTOR & PINK MAGGIT

5/4

YOUR FAVOURITE AEGEAN DUO IS BACK
OUR ONE AND ONLY SPECIAL GUEST: @eazyeightysixx

Δες εδώ περισσότερα!

QS Spring Party

έξοδος στην Αθήνα

5/4

Το Queer Space Athens καλεί όλ@ σας να ανθίσουμε και να ερωτευτούμε σε ένα θεματικό πάρτυ άνοιξης κι αναγέννησης!🌸✨ Ελάτε μαζί μας για μια βραδιά γεμάτη με ανθισμένες συνδέσεις, ενέργεια και ατελείωτη γιορτή αγάπης και ορατότητας.

Δείτε εδώ περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

πυρηνικό Ριφιφί – the party

5/4

Tο πιο φαν ανοιξιάτικο πάρτυ έφτασε και δεν χάνεται 🌺

Ως ανεξάρτητα αριστερά σχήματα, τα έξοδα μας στηρίζονται από τις τσεπούλες μας. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και χωρίς δεκάρα πως θα παντρευτούμε Μανωλιό μου, κάνουμε αυτή την παρτατατατατα-ρα οικονομικής ενίσχυσης (ναι, ήταν Σάττι ρεφερενς, συγγνώμη) μπας και βγάλουμε κανά αφισάκι παραπάνω.

Βάζουμε λοιπόν το γκλίτερ μας, ζωντανεύουμε το άσυλο, διασκεδάζουμε συλλογικά και πίνουμε φθηνά!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

AMORALITE V006

Έξοδος στην Αθήνα

5/4

After a stunning event at the architectural marvel Bageion Hotel, multidisciplinary collective AMORALITE uses that momentum to host its 6th version at at Athens’ cultural maze Romantso.

AMORALITE is poised to redefine the boundaries of artistic expression once again. From versatile music live performance, to DJ sets, mesmerizing thought-provoking art pieces, and cutting-edge installations, this edition will keep on pushing the boundaries of normality.

Δες εδώ περισσότερα!

Έξοδος στην Αθήνα: Live

Greek Beer Festival Οnly Craft: Από 5 έως 7 Απριλίου η «καρδιά» της ελληνικής μικροζυθοποιίας χτυπά στο ΣΕΦ

έξοδος στην Αθήνα

5-7/4

Ένα διασκεδαστικό τριήμερο, γεμάτο ελληνική φρέσκια μπύρα, καλή μουσική, θετική ενέργεια και αμέτρητες γευστικές επιλογές σας περιμένει στο 1st Greek Beer Festival Οnly Craft που ξεκινά την Παρασκευή 05 Απριλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι “KOZA MOSTRA”, το πιο σημαντικό και αντιπροσωπευτικό ethnic-rock συγκρότημα στις 21:00, αναλαμβάνει κρατήσει το κέφι ψηλά την πρώτη μέρα έναρξης του φεστιβάλ με τους “Dirty Caravan”, που εμφανίζονται δύο ώρες νωρίτερα, στις 19:00, να ξεσηκώνουν τους λάτρεις της καλής μουσικής και του ποιοτικού ζύθου..

Δείτε εδώ περισσότερα για το event που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

MIKRO “ΣΟΥΠΕΡΗΡΩΕΣ” RELEASE PARTY & PRE EVENT

Έξοδος στην Αθήνα

5/4

Ένα PARTY που χορεύουνε όλοι.

Μία μέρα πριν το SOLD OUT Live των MIKRO στην Αθήνα, το ARCH Club φιλοξενεί ένα χορευτικό Album Release Party με αφορμή την κυκλοφορία του album “ΣΟΥΠΕΡΗΡΩΕΣ” των MIKRO και την επιστροφή τους μετά από μία δεκαετία.

Ένα Party για όσους πρόκειται να απολαύσουν και τη Συναυλία του Σαββάτου, αλλά κυρίως για όσους δεν θα έχουν αυτή τη δυνατότητα!
Με DJ Sets από MIKRO, LIP FORENSICS και Roubini Stagouraki, η βραδιά αναμένεται μαγευτική και μία πολύ καλή πρόγευση από το Live τους την επόμενη ημέρα. Στον χώρο θα υπάρχει διαθέσιμο Merch των συγκροτημάτων, καθώς και ένα
meet&greet με τους ίδιους τους καλλιτέχνες!

Δείτε εδώ περισσότερα!

Cosmonauts x ROUGE

6/4

French DJ and producer ROÜGE explores dark atmospheres moving through energetic tracks, with punk electronic vibes and driving basslines. Her EBM/techno-infused productions project you into an alternative universe filled with her own metal touch. In her work, you can find menacing synths sublimated by dramatic breaks, metal guitar riffs, and distorted vocals, building an unsettling but beautiful vibe.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το live που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Amka + Tsev Live On Patrol at Arch Club Athens

5/4

Μετά από εκτεταμένες περιοδείες και εμφανίσεις σε διάφορα φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, παίζοντας μαζί με καλλιτέχνες όπως οι King Gizzard & the Lizard Wizard και BEAK>, οι AMKA κυκλοφόρησαν το “On Patrol”, όπου φέρνουν έναν ανανεωμένο ήχο και μια φρέσκια προσέγγιση στη μουσική σκηνή.

Το “On Patrol” σηματοδοτεί μια νέα φάση στην πορεία των AMKA, με τον ήχο τους να εξελίσσεται σε έναν συνδυασμό punk, kraut rock, math rock, jazz και pop. Το άλμπουμ αναμένεται να κερδίσει τις καρδιές των οπαδών τους με τη δυναμική του και τις πρωτοποριακές συνθέσεις του.

Δείτε εδώ λεπτομέρειες!

Banda Entropica | Σταυρός του Νότου Plus

Έξοδος στην Αθήνα

5/4

Η Banda Entopica, η παραδοσιακή μπάντα δρόμου με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ενώνει κλαρίνο, τρομπέτα, ακορντεόν και νταούλι σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακής και μοντέρνας βαλκανικής μουσικής. Έχοντας ως βάση τους ήχους της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και όλης της Βαλκανικής Χερσονήσου, κινείται σε ρυθμούς χορευτικούς και πολλές φορές εκστατικούς με τραγούδια παραδοσιακά αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις. Η μπάντα ξεκίνησε την πορεία της από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενώ στην συνέχεια προστέθηκαν πληθώρα εμφανίσεων σε μουσικά στέκια της πόλης καθώς και σε μεγάλα φεστιβάλ. Σε ένα περιβάλλον με την παράδοση να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας – είτε ως τραγούδι, είτε ως χορός – κάθε ζωντανή εμφάνιση της μπάντας έχει δυναμική διάσταση με έντονη αλληλεπίδραση μουσικών και ακροατών, διατηρώντας ταυτόχρονα μια ξεχωριστή αισθητική πρόταση. Η παραδοσιακή μουσική λειτουργεί άκρως διονυσιακά και δίνει στον κόσμο την δυνατότητα να εξωτερικεύσει συναισθήματα που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το live που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

ΤΑΚΙ ΤΣΑΝ & DJ ALX (Θεσσαλονίκη)

5/4

To Rapnroll.gr σε συνεργασία με την Ηχοκρατορία παρουσιάζουν:

ΡΙΜΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑ ΤΟUR 2024

Ο Τάκι Τσαν με τον Dj ALX μπαίνουν στo van του Rapnroll.gr και είναι έτοιμοι για ένα ενα τουρ που θα αφήσει ολα τα hip hop heads με το στόμα ανοιχτό!

Κάθε στάση του tour θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία καθώς ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στη σκηνή και να κάνουν αυτό το ταξίδι αξέχαστο.

Στα πρόσωπα των αδερφών Στραβαλέξη, Taki Tsan και DJ ALX, αντικατοπτρίζεται η ιστορία της ελληνικής hip hop σκηνής, στην οποία θα μας μεταφέρουν με το Ρίμα Για Χρήμα Tour 2024.

Δείτε εδώ περισσότερα!

Έξοδος στην Αθήνα: Θέατρο

Οι τρεις αδελφές (Στη σπηλιά της Εκάτης)

έξοδος στην Αθήνα

5-7/4

Η παράσταση Οι Τρεις Αδελφές (στη σπηλιά της Εκάτης) προσεγγίζει το έργο του Α.Τσέχωφ και τη διαδρομή των ηρωίδων του ως μια διαβατήρια τελετή. Συνδέει τα τσεχωφικά πρόσωπα με διαφορετικές εκδοχές του αρχέτυπου των τριών γυναικών αδελφών (Τρεις Μάγισσες, Τρεις Μοίρες, Τρεις Χάριτες) καθώς και με την τρίμορφη Εκάτη, και διερευνά τη σχέση μας με το χρόνο και το πεπρωμένο, με το νόημα της
ζωής και την αναζήτηση της ευτυχίας, με τη θηλυκή αρχή, το άγνωστο και το μυστικό.

Κλείσε το εισιτήριό σου στο neolaia Tickets

ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΤΙΔΟΥ | Τελικά, τον μεθύσαμε τον ήλιο;

7/4

Η Σοφία Μουτίδου έρχεται στο Gagarin! Για τρείς Κυριακές (18 και 25 Φεβρουαρίου, 3 Μαρτίου), θα παρουσιάσει τη νέα παράστασή της με τίτλο «Τελικά, τον μεθύσαμε τον ήλιο;», όπου προσπαθεί να θυμηθεί και να θυμίσει το πως ήμασταν επί ΠΑΣΟΚ και πως είμαστε σήμερα.

Kλείστε το εισιτήριό σου στο neolaia Tickets

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;