Το «Grey’s Anatomy» επιστρέφει με την 21η σεζόν
Ευχάριστα νέα για τους θαυμαστές του «Grey’s Anatomy», καθώς η δημοφιλής αμερικανική ιατρική σειρά ανανεώθηκε για 21η σεζόν στο δίκτυο του ABC.  

Ευχάριστα νέα για τους θαυμαστές του «Grey’s Anatomy», καθώς η δημοφιλής αμερικανική ιατρική σειρά ανανεώθηκε για 21η σεζόν στο δίκτυο του ABC.

Η ανανέωση αυτή επιβεβαιώνει τον τίτλο του μακροβιότερου ιατρικού προγράμματος μυθοπλασίας στην ιστορία της τηλεόρασης και συγκεκριμένα της ζώνης υψηλής τηλεθέασης (primetime). Η σειρά της Σόντα Ράιμς, έκανε πρεμιέρα το 2005.

«Η πίστη και η αγάπη των θαυμαστών του “Grey’s Anatomy” μας ώθησε σε έναν ιστορικό 21ο κύκλο επεισοδίων και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων», δήλωσε η Ράιμς στο περιοδικό The Hollywood Reporter. «Η αφήγηση της Μεγκ Μαρίνις (σ.σ. ανέλαβε την παραγωγή της σειράς το 2023, ενώ ήταν ανάμεσα στους συντελεστές από την τρίτη σεζόν και μετά), είναι ένα δώρο που εξακολουθεί να κρατά την ιστορία ζωντανή και ενδιαφέρουσα. Ανυπομονώ να δω τι ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν».

Πρωταγωνίστρια του πολυβραβευμένου «Grey’s Anatomy» είναι η Ελεν Πομπέο η οποία, μαζί με την Τσάντρα Γουίλσον, δεν εγκαταλείπει εύκολα τον τηλεοπτικό της χαρακτήρα. Από το 2023, η Πομπέο δεν περιλαμβάνεται στα μόνιμα μέλη της σειράς μειώνοντας αριθμό συμμετοχής της Μέρεντιθ Γκρέι που υποδύεται, στα επεισόδια. Ωστόσο, παραμένει στα καθήκοντα της εκτελεστικής παραγωγού του επιτυχημένου πρότζεκτ.

Το νέο καστ πλαισιώνουν οι Τζέιμς Πίκενς Τζ., Κέβιν ΜακΚιντ, Κατερίνα Σκορσόνε, Καμίλα Λάντινγκτον, Τζέικ Μπορέλι, Αντονι Χιλ κ.α. Εκτός όμως από αυτούς – και όπως συνηθίζεται στην παραγωγή – αρκετοί ηθοποιοί που συμμετείχαν σε παλαιότερα επεισόδια, επανεμφανίζονται σε ρόλους γκεστ σταρ.

Το «Grey’s Anatomy» αποτελεί την τρίτη σειρά του ABC που ανανεώνεται τόσο νωρίς όσον αφορά την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025. Οι άλλες δύο είναι το «Abbott Elementary» και το «911» του Ράιαν Μέρφι.

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;