ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming
Δείτε το ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ σε LIVE STREAMING απόψε στις 19:30!

Επιστροφή στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ. Τη Λαμία υποδέχονται οι «ασπρόμαυροι» για την 3η αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30).

ΔΕΙΤΕ LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

03 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
FT
3 - 1
Λαμία
7'
Rubén Martínez 
(Andrija Zivkovic)Giannis Michailidis 
45'
Theocharis Tsingaras
Soualiho Meïté
46'
46'
Omar Santana
Cristopher Núñez
Rafa Soares
Abdul Rahman Baba
46'
Kiril Despodov 
Taison
46'
60'
Adam Tzanetopoulos 
Magomed Ozdoev
Stefan Schwab
65'
66'
Omar Santana
(Andrija Zivkovic)Stefan Schwab
70'
78'
Flosard Malçi
Vykintas Slivka
78'
Caleb Stanko
Toshio Lake
80'
Sotiris Tsiloulis
Vieirinha 
Joan Sastre 
81'
87'
Zoran Tosic
Rubén Martínez 
(Πέναλτι)Stefan Schwab
88'
90'
Stavros Vasilantonopoulos
Theofanis Tzandaris

ΠΑΟΚ

Μια εντυπωσιακή παράσταση προσέφερε την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ. Εξαιρετικός ο δικέφαλος του βορρά, έβαλε στα δίχτυα τον Παναθηναϊκό και έφτασε στη νίκη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξετύλιξε τα «δώρα» του Φατίχ Τερίμ και θριάμβευσε στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εβγαλε αντίδραση σε κρίσιμο σημείο ο ΠΑΟΚ, μιας και είχε προηγηθεί η ήττα από τον Άρη στην Τούμπα. Το σύνολο του Ρουμάνου τεχνικού έδωσε απαντήσεις και παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕΚ. 63 πόντους μετά από 28 αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στο -2 από την Ενωση. Θέλουν να «καθαρίσουν» τη Λαμία του Βόκολου και εν συνεχεία θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι της Λεωφόρου. Εκεί που περιμένουν καρτερικά ένα στραβοπάτημα των «κιτρινόμαυρων». Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως την Κυριακή (7/4) είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ματς της Αγιά Σοφιάς, ανάμεσα στους δύο δικεφάλους. Ενα ντέρμπι τίτλου που θα κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Γιόνι Ότο, Ιβάν Νάσμπεργκ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς λόγω ενοχλήσεων, στον μόνιμο τραυματία Τροστ-Εκόνγκ, ενώ άφησε εκτός για λόγους τακτικής και τους Μάρκος Αντόνιο, Στέφανο Τζήμα. Αντιθέτως, επέστρεψαν οι Μπάμπα Ράχμαν, Γιάννης Μιχαηλίδης και Γιόαν Σάστρε. Αναλυτικά η αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Λαμία: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Λαμία

Από την άλλη, η Λαμία προσπαθεί να φανεί ανταγωνιστική στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Δύσκολο το έργο της ομάδα της Φθιώτιδας, καθώς έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και από το Κλεάνθης Βικελίδης. Δύσκολο το έργο της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου, αλλά το θετικό είναι ότι αποκτά και εμπειρίες. Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οι φιλοξενούμενοι. 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;