Survivor 2024: Τον καταψήφισαν γιατί είναι ανεπιθύμητος - Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση
Survivor 2024: Η ομάδα που έχασε το αγώνισμα ασυλίας - Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή

 

Για ακόμα ένα βράδυ οι Κόκκινοι και οι Μπελ του Survivor 2024 ρίχτηκαν στην μάχη. Στη χθεσινή δοκιμασία, οι Κόκκινοι αγωνίστηκαν με περισσότερο πάθος στη μάχη, ούτως ώστε να μη χρειαστεί να ψηφίσουν ξανά παίκτη της ομάδας τους.

Πρώτη υποψήφια είχε αναδειχθεί η Ιωάννα Τζαβέλα, η οποία αντέδρασε και ανέφερε στο χθεσινό συμβούλιο:

«Είμαστε σε ένα στρατηγικό Survivor και η κίνηση αυτή θα μπορούσε να είναι στρατηγική. Αφήνω αυτό εδώ και δεν θα πω κάτι άλλο»

Οι τριβές ανάμεσα στους παίκτες της Κόκκινης ομάδας του Survivor 2024 συνεχίστηκαν σχετικά. Αφορμή στάθηκε ο τρόπους που λειτουργεί ο Γιώργος Γκιουλέκας με τον ίδιο να υποστηρίζει πως τίποτα από όσα του καταλογίζουν δεν ισχύουν.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία, η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε στους στίβους μάχης μετά τον τραυματισμό της. Αυτό φάνηκε να είναι αρκετά με την ανατροπή να έρχεται και τους Κόκκινους να είναι αυτοί που κέρδισαν τη δεύτερη ασυλία.

 

Στο Συμβούλιο του νησιού, οι Μπλε καταψήφισαν τον Σταμάτη Ταλαδιανό. Όπως ανέφεραν ορισμένοι παίκτες από την αντίπαλη ομάδα δεν το περίμεναν καν, είναι πολύ άδικο για τον Σταμάτη και είναι ανεπιθύμητος από την ομάδα του.

 

Για το γεγονός πως τον ανέδειξαν υποψήφιοι οι συμπαίκτες του στο Survivor 2024, ο Σταμάτης είπε:

«Δεν μάλωσα με κανέναν, δεν έκανα κάτι σε κανένα. Η άποψή μου μάλλον δεν άρεσε. Ζήτησα και συγγνώμη αν είναι κάτι που ενοχλεί, αλλά αυτή είναι η άποψή μου… Ο λόγος που πολλές φορές δεν είμαι καλά ψυχολογικά, είναι και κάποια πράγματα που συμβαίνουν και βρίσκω τοίχο αλλά προχωρώ»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;