Πύρρος Δήμας: «Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά...»
Ο Πύρρος Δήμας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αρχή της σχέσης του με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

 

Το βράδυ της Δευτέρας (1/4) ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μωρό που περιμένει με την Αφροδίτη Σκαφίδα, και στην αντίδραση των παιδιών, όταν γνώρισαν τη νέα του σύζυγο.

«Περιμένουμε κοριτσάκι, η κοράκλα μου. Θα έπαιρνα άδεια λεωφορείου αλλά τα μεγάλα έφυγαν, οπότε… Εγώ έκανα το χρέος προς την πατρίδα! Η μεγάλη μου κόρη είναι εδώ, ο Βίκτωρας και η Μαρία είναι Αμερική σπουδάζουν και ο Νικόλας είναι εδώ. Όλοι κάνουν αθλητισμό, τον έχουν κάνει τρόπο ζωής», είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας μιλώντας για τα παιδιά του.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξής του αναφέρθηκε στον γάμο του με την Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Από το λίγο που γνώριζα την Αναστασία, να μου επιτραπεί να πω πως είναι ευτυχισμένη που σε βλέπει ξανά ευτυχισμένο. Πραγματικά δεν ξέρω στο μυαλό σου πώς το έχεις, αλλά έναν άνθρωπο που τον αγαπάς και είναι τόσο νέος, θέλεις να συνεχίσει τη ζωή του, να είναι καλά», ανέφερε ο παρουσιαστής του ANT1.

«Όταν ξεκινήσανε οι πρωινές εκπομπές και είπαν ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με τον γάμο μου, εγώ είπα πως στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του.

Είχα πει εγώ σε κάποια συνέντευξη ότι τα παιδιά όταν έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά σιγά περνάει. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία», απάντησε ο Πύρρος Δήμας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;