Κινηματογράφος: Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα (4-10/4)
Οι ταινίες που έρχονται στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα.

Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα έρχεται με νέες και ενδιαφέρουσες ταινίες. Από τη μία πλευρά έχουμε την ταινία «Ο Πρώτος Οιωνός», η οποία υπόσχεται να τρομάξει και τους πιο ανεπηρέαστους. Από την άλλη πλευρά έχουμε την βιογραφία του Σάμιουελ Μπέκετ υπό το πρίσμα των λαθών του στην ταινία «Χορεύοντας με τον Μπέκετ», αλλά και μία συγκινητική ιστορία ανάμεσα σε έναν δρομέα με ένα σκύλο στην ταινία «Ο Βασιλιάς  Αρθούρος».

Ακολουθούν οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες:

1. Ο Πρώτος Οιωνός

Υπόθεση: Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της στην υπηρεσία της εκκλησίας, συναντά ένα σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητήσει την ίδια της την πίστη και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που ελπίζει να φέρει τη γέννηση του κακού.

2. Χορεύοντας με τον Μπέκετ

Υπόθεση: Σάμιουελ Μπέκετ, εμβληματικός Ιρλανδός συγγραφέας, θεατρικός σκηνοθέτης και ποιητής, νομπελίστας, παριζιάνος μπον βιβέρ, αγωνιστής της γαλλικής αντίστασης, διανοούμενος, άπιστος σύζυγος, μοναχικός… Έγινε ευρύτερα γνωστός για τα περιβόητα έργα του «Περιμένοντας τον Γκοντό» και «Τέλος Παιχνιδιού».

Η ταινία αποτελεί μια σαρωτική αφήγηση της πολυδιάστατης ζωής του Μπέκετ, μια ασυνήθιστη βιογραφία, καθώς η ανασκόπηση γίνεται μέσα από το πρίσμα των σφαλμάτων του και περιστρέφεται γύρω από τις σημαντικότερες σχέσεις του, κυρίως με τις γυναίκες που τον αγάπησαν, αλλά που ο ίδιος ένιωθε ότι είχε αδικήσει…

3. Άρθρουρ ο Βασιλιάς

Υπόθεση: Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα περιπέτειας 10 ημερών και 700 χιλιόμετρων μέσα στη ζούγκλα, σφυρηλατείται ένας αδιάσπαστος δεσμός ανάμεσα στον επαγγελματία δρομέα Μάικλ και έναν αδέσποτο σκύλο, τον οποίο βαφτίζει Άρθουρ. Καθώς η ομάδα του Μάικλ ωθείται στα όρια της, ο τετράποδος Άρθουρ θέτει νέες βάσεις για το τι είναι νίκη, πίστη και φιλία.


4. Καταγωγή

Υπόθεση: Ενώ εξετάζει το παγκόσμιο φαινόμενο της κάστας και των σκοτεινών επιπτώσεων στην κοινωνία, μια δημοσιογράφος (Ονζανί Έλις-Τέιλορ) αντιμετωπίζει ανυπολόγιστη προσωπική απώλεια και αποκαλύπτει την ομορφιά της ανθρώπινης αντοχής.

5. Μέσα στη μέρα

Υπόθεση: Μια σαραντάχρονη γυναίκα συναντά έναν άντρα που πλησιάζει στο τέλος του βίου του, και η εύθραυστη, αποσπασματική, ταπεινή επαφή τους μας προτρέπει να απολαύσουμε την άπιαστη ευτυχία και να αγαπήσουμε τους αινιγματικούς (κάθε άλλο παρά) νεκρούς χρόνους.

6. Άγρια Νερά

Υπόθεση: Η ταινία ακολουθεί τη Meg, που παρευρίσκεται στο γάμο της παλιάς φίλης Lizzie στην Καραϊβική μαζί με τις άλλες φίλες της, Cam και Ruth, συν την πρώην σύντροφό της Kayla με την οποία χώρισε αφού επέζησαν και οι δύο από ένα βαθιά τραυματικό γεγονός.

7. Αντίλαλος

Υπόθεση: Στα όρια μεταξύ τεκμηρίωσης και μυθοπλασίας, η βραβευμένη με Χρυσή Αθηνά για τη «Νύχτα της Φωτιάς» Τατιάνα Χουέσο πλάθει μια συγκλονιστική ιστορία για τον απόηχο αυτού που κολλάει στην ψυχή, για τη βεβαιότητα του καταφυγίου που παρέχουν οι γύρω μας, για την εξέγερση και τον ίλιγγο μπροστά στη ζωή.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;