Το Κονκλάβιο ανοίγει το πρώτο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα
Το νέο έκανε γνωστό ο ιδρυτής και Πρύτανης του Conclavio Business School, Νταμιάν Προσαλέντης, μέσω ανάρτησής του στα social media.

Τον προηγούμενο μήνα μετά από πολλές μαζικές κινητοποιήσεις και μια μαραθώνια συνεδρίαση στη Βουλή, το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά ΑΕΙ ψηφίστηκε. Έτσι, ο δρόμος «άνοιξε» για την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων στη χώρα μας με πολλούς κυβερνητικούς εκπροσώπους να έχουν δηλώσει πως ξένα ΑΕΙ διεθνούς κύρους έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους.

Πλέον, ένα μήνα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου γίνεται γνωστό το όνομα του πρώτου ιδιωτικού Πανεπιστημίου που θα ανοίξει σύντομα τις πύλες του. Πρόκειται για το Ελληνικό Κονκλάβιο Πανεπιστήμιο, το πρώτο Πανεπιστήμιο για πραγματικά επιτυχημένα αρσενικά στην Ελλάδα.

Ο παγκοσμίου φήμης και αδιαμφισβήτητου κύρους TikToker, ιδρυτής και Πρύτανης του Κονκλάβιου Πανεπιστημίου, Νταμιάν Προσαλέντης, έκανε γνωστή την είδηση με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok. Μάλιστα, ο κ. Προσαλέντης ανακοίνωσε ότι τα μαθήματα θα ξεκινήσουν καλώς εχόντων των πραγμάτων το φθινόπωρο του 2025 αποφεύγοντας να αποκαλύψει το μέρος, όπου θα δημιουργηθεί η Πανεπιστημιούπολη των εκατομμυριούχων.

Ακόμη, αναφέρθηκε συνοπτικά στα μαθήματα που θα προσφέρονται στο Ελληνικό Κονκλάβιο Πανεπιστήμιο (ΕΚΠ), όπου σύμφωνα με τον ίδιο, θα διδάσκονται μαθήματα που αφορούν την αγορά των κρυπτονομισμάτων, το κάπνισμα πούρων, το σωστό φλεξ, και την παραγωγή παπάτζας στο διαδίκτυο.

Αν έφτασες ως εδώ, συγχαρητήρια! Το νομοσχέδιο όντως ψηφίστηκε, αλλά το Κονλάβιο ΔΕΝ θα ανοίξει κάποιο ιδιωτικό ΑΕΙ. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1