17 χρόνια neolaia.gr
Θες κάπου να διαβάζεις άρθρα, να ενημερώνεσαι και να ψυχαγωγείσαι; Neolaia.gr είναι για σένα εδώ και 17 χρόνια. ΠΑΜ και ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ #17

17 χρόνια πριν ήταν 2007. Στο www έπαιζαν λίγα πράγματα. Το ίντερνετ ήταν ακόμα σε εμβρυακή φάση κι εμείς είμασταν από τότε το «στέκι των νέων». Ένα όμορφο στέκι και τελείως διαφορετικό με σήμερα, ένα στέκι δικό μας, των φίλων μας και δικό σας. Ένα στέκι στιγμών, εμπειριών, εξομολογήσεων, ψυχαγωγίας, είδησης και άποψης.

Σήμερα μεγαλώνουμε κατά ένα χρόνο. Το neolaia.gr κλείνει τα #17 κι εμείς καμαρώνουμε σαν χαζογονείς.

17 χρόνια μεγαλώνουμε. Μεγαλώνει και η ομάδα μας, ωριμάζει, αλλάζει.

Για κάποιους από εσάς στο σήμερα, το neolaia.gr είναι ενημέρωση, είναι chat, είναι καθημερινή πλοήγηση και ψυχαγωγία. Για εμάς είναι όλη μας η ζωή από το 2007, όταν ετούτο το domain σάλπαρε για το άγνωστο φτάνοντας αισίως μέχρι σήμερα στο 2024.

#17 από σήμερα και είμαστε εδώ να δοκιμάζουμε, να μαθαίνουμε, να προχωράμε και να εξελίσσουμε το neolaia.gr. Για αυτό και προσθέτουμε όλα αυτά που κάνουν τις ζωές σας και τις ζωές μας λίγο πιο εύκολες, λίγο πιο ευχάριστες. Γι’ αυτό και λανσάραμε το Neolaia Jobs στην αρχική μας για να βλέπεις τι παίζει από θέσεις εργασίας, για αυτό και έχουμε livescores να «τρέχουν» παράλληλα με τους σημαντικότερους αγώνες μπάσκετ και ποδοσφαίρου που δεν θες να χάνεις. Για αυτό έχουμε polls για να ψηφίζεις για ό,τι πιο hot παίζει στην επικαιρότητα, ενώ η πιο πρόσφατη προσθήκη μας ήταν δίκαια και έγινε πράξη: Μέσω του Neolaia Tickets κλείνεις πλέον εύκολα και γρήγορα τα εισιτήριά σου για οποιαδήποτε έξοδο αναζητάς και σε ψήνει: σινεμά, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, αγώνες μπάσκετ & ποδοσφαίρου, ό,τι θες το βρίσκεις στο Neolaia Tickets.

Στην κεντρική μας σελίδα φιλοξενούμε καθημερινά άρθρα δικά μας, αλλά και δικά σας. Άρθρα που μοιραστήκατε μαζί μας για να εκφράσετε ελεύθερα τις απόψεις και τις σκέψεις σας για οτιδήποτε σας απασχολεί, για οτιδήποτε αξίζει να δημοσιευτεί και να διαβαστεί από τους 1,700,000 μοναδικούς επισκέπτες μας. Δεν είμαστε τυχαία η μεγαλύτερη φοιτητική παρέα στο online σύμπαν που όλο μεγαλώνει. Η αποστολή μας ήταν και παραμένει ίδια: δυναμώνουμε τη φωνή των νέων και των φοιτητών, δυναμώνοντας το neolaia.gr.

Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας 17 χρόνια τώρα. Το neolaia.gr είναι εδώ, μεγαλώνει, μαθαίνει και προχωράει. Μόνο του και μαζί σας.

Stay safe & young.

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1