Βάσω Λασκαράκη: Μιλάει για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πώς το αντιμετώπισε σε σχέση με τα media
Βάσω Λασκαράκη: «Το κύριο μέλημα και των δύο ήταν το παιδί, πάνω απ’ όλα η Εύα και βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα»

 

 

 

 

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου» ήταν η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός απάντησε και για το διαζύγιό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και το πώς το αντιμετώπισε σε σχέση με τα media.

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο άγχος, δηλαδή δεν προλαβαίνεις να στενoχωρηθείς, δεν προλαβαίνεις να διαχειριστείς το διαζύγιο. Πρώτα σκέφτεσαι το πώς θα επικοινωνηθεί προς τα έξω, πώς θα φανεί ότι είμαι εντάξει. Δεν μπορείς να φέρνεις τη δυστυχία σου δεξιά και αριστερά, γιατί αυτό δεν αφορά κανέναν.

Προφανώς είναι δύσκολο και προφανώς όταν το παιδί είναι σε μια ηλικία που θα αρχίσει να συναναστρέφεται με ανθρώπους και μπορεί κάτι να ακουστεί. Καλώς ή κακώς θα συζητηθεί και το παιδί θα το ακούσει και θα το μεταφέρει», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Η Βάσω Λασκαράκη είπε στη συνέχεια: «Το κύριο μέλημα και των δύο ήταν το παιδί, πάνω απ’ όλα η Εύα και βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα και αυτό είναι το λογικό και το σωστό. Οι γονείς πρέπει να είναι σύμμαχοι και αυτό δεν είναι εύκολο».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;