Χάλι Μπέρι: Ο γιατρός της μπέρδεψε την περιεμμηνόπαυση με τον έρπητα
Το ιατρικό λάθος και η διάγνωση με περιεμμηνόπαυση

Η Χάλι Μπέρι άνοιξε την καρδιά της και προέβη σε μια εξομολόγηση για την περιεμμηνόπαυση στο πλαίσιο της συζήτησης που έκανε με την πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν στη σύνοδο “A Day of Unreasonable Conversation” αναφορικά με την εμμηνόπαυση και θέματα σχετικά με την υγεία της γυναίκας.

Η 57χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι εντόπισε ότι έχει περιεμμηνόπαυση, μετά από ιατρικό λάθος, αφού ο γιατρός της τής ανακοίνωσε αρχικά – σύμφωνα με τα συμπτώματα που παρέθεσε ότι την ταλαιπωρούσαν – ότι έχει έρπητα. «Έχεις το χειρότερο είδος έρπητα που έχω δει», ανέφερε.

Χάλι Μπέρι: Το ιατρικό λάθος και η διάγνωση με περιεμμηνόπαυση

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Χάλι Μπέρι επισκέφτηκε τον γιατρό της, μετά από αφόρητους πόνους που είχε κατά τη διάρκεια του σεξ με τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της, Βαν Χαντ. Ο γιατρός μπέρδεψε τα συμπτώματα της περιεμμηνόπαυσης με τον έρπητα που μεταδίδεται μέσω του σεξ, ωστόσο οι εξετάσεις που ακολούθησαν έδωσαν φως στο μυστήριο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Μιλώντας για την περιεμμηνόπαυση, η Χάλι Μπέρι παραδέχτηκε: «Πρώτα απ’ όλα, ο εγωισμός μου μού είπε ότι θα το προσπεράσω, είμαι πολύ ασφαλής, είμαι υγιής, κατάφερα να σταματήσω την ινσουλίνη και να διαχειριστώ το πρόβλημα του διαβήτη μου από τα 20 μου χρόνια».

Και συνέχισε, υποστηρίζοντας: «Ο γιατρός μου δεν είχε καμία γνώση και δεν με προετοίμασε, τότε ήταν που κατάλαβα: Θεέ μου, πρέπει να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου, πρέπει να χρησιμοποιήσω όλο αυτό που είμαι και να αρχίσω να κάνω μια αλλαγή για άλλες γυναίκες».

Κόντρα στα στερεότυπα και στην προκατάληψη ότι η γυναίκα παύει να «υπάρχει», όταν η εμμηνόπαυση της χτυπήσει την πόρτα, η Χάλι Μπέρι εξέφρασε την επιθυμία της να ανατρέψει τα δεδομένα και να συμβάλει στην αναθεώρηση τέτοιων απόψεων.

«Θέλω να βοηθήσω να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο η κουλτούρα βλέπει τις γυναίκες σε αυτό το στάδιο της ζωής μας», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;