Μαρία Μάρκου: «Έψαξα τον μπαμπά στις σχέσεις μου αλλά δεν τον βρήκα»
«Στο Βερολίνο ήμουν λίγο persona non grata λόγω της οικονομικής κρίσης»

 

 

Το βράδυ της Τρίτης (26/3) η Μαρία Μάρκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  «The 2night Show» στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων η γυναίκα με τα μαύρα του Chase αναφέρθηκε στον γάμο, τις σχέσεις και τους συντρόφους της, αλλά και την καριέρα της.

Αρχικά, η Μαρία Μάρκου αναφέρθηκε στην καριέρα της και κυνήγησε τη δημοσιογραφία.

«Είχα βλέψεις για καριέρα δημοσιογράφου, αλλά τελικά απογοητεύτηκα. Δεν μου έγινε ελκυστική. Πήγα στο Βερολίνο, έκανα ένα διδακτορικό που χρησιμοποιείται για τη διαφήμιση. Έκατσα 10 χρόνια στο Βερολίνο, αγάπησα πολύ. Δεν λέω ότι έμενα στη Γερμανία αλλά στο Βερολίνο» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το 2012 ζούσα στο Βερολίνο και ήμουν λίγο persona non grata λόγω της οικονομικής κρίσης. Άρχισα να νιώθω ανεπιθύμητη! Μου έλεγαν ότι φταίμε εμείς που ο Γερμανός παππούλης δεν έχει να φάει».

Επιπλέον, μίλησε για την «αλλαγή πλεύσης» στην καριέρας της στην Ελλάδα, αλλά και στη συμμετοχή της στο «The Chase».

 «Στην Ελλάδα αποφασίζω να βρω τον επαγγελματικό μου δρόμο. Αποφάσισα να σπουδάσω Νομική και αποφασίζω να διοριστώ στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γιατί θεωρούσα ότι μπορώ να προσφέρω ενώ ήταν κόντρα σε μένα», είπε για τη δημόσια θέση της.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της Μαρίας Μάρκου στο The Chase, αποκάλυψε πως προέκυψε αρχικά από μια αίτηση για να συμμετάσχει σαν παίκτρια.

«Το The Chase προέκυψε από ένα βιογραφικό για να συμμετέχω ως παίκτρια. Μου είπαν ότι υπάρχει μια διάθεση να δοκιμαστώ ως Chaser. Πέρασα από αλλεπάλληλα δοκιμαστικά, μου έκαναν άπειρα τεστ ερωτήσεων. Θέλω να πιστεύω ότι ήμουν πάνω από το 80%. Αρχές Δεκεμβρίου του 2020-2021 μου είπαν ότι θα συμμετέχω. Είναι καυτή η θέση του Chaser. Πρέπει να δικαιώσεις το κανάλι, τους συνεργάτες σου κι εσένα που πρέπει να αποδεικνύεις την αξία σου στο παιχνίδι», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της «η γυναίκα με τα μαύρα» του Chase μίλησε για τον γάμο, τους συντρόφους της και τις σχέσεις της.

«Ουδέποτε με πίεσε η μητέρα μου να παντρευτώ, ενώ σαν δικηγόρος μου έλεγε “να θυμάσαι πάντα, παιδί μου, πως μαζί με τον γάμο υπάρχει και η εναλλακτική του διαζυγίου”. Τον γάμο εγώ τον έζησα από νωρίς και τον ξαναέζησα, τελείωσε και είναι στο παρελθόν αυτή τη στιγμή» είπε αρχικά η Μαρία Μάρκου.

Στη συνέχεια απαντώντας σε ερώτηση για το συμπέρασμα που έβγαλε από τον γάμο, η ίδια είπε:

«Ο γάμος είναι μια διοικητική πράξη, τίποτα άλλο, όπως και το διαζύγιο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τις διοικητικές πράξεις».

«Υπήρχε περίπτωση ποτέ να έψαχνες τον μπαμπά σου στις σχέσεις σου;» ρώτησε αμέσως μετά ο παρουσιαστής με την ίδια να απαντάει ως εξής:

«Βεβαίως. Το έχω πει μάλιστα αυτό αυτολεξεί. Τον έψαξα τον μπαμπά στις σχέσεις μου αλλά δεν τον βρήκα. Οπότε μετά άλλαξα το αντικείμενο της αναζήτησης και έψαχνα τον άντρα μου».

«Μια γυναίκα μπορεί να ψάχνει για πολλούς λόγους τον πατέρα της στις σχέσεις. Είτε είναι ένα πρότυπο που δεν ξεπεράστηκε ποτέ, είτε τον έχασε νωρίς, είτε έχει ανάγκη πατρική θαλπωρή και φροντίδα μέσα από έναν άνδρα, πολλά. Εγώ το έψαξα γιατί έχασα τον μπαμπά μου σε μικρή ηλικία. Μπορεί να αδίκησα κάποιους συντρόφους μου, αλλά πάντα με ευγένεια και τακτ χωρίζουμε τους δρόμους μας» πρόσθεσε με χαμόγελο η Μαρία Μάρκου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;