Shakira: Η συναυλία - έκπληξη στην Times Square μπροστά σε 40.000 φαν
Το βράδυ της Τρίτης (26/3), η Shakira έκανε μία μίνι συναυλία - έκπληξη στην Times Square που μεταδόθηκε παγκοσμίως μέσω του YouTube.

Ξημερώματα ώρα Ελλάδας, περίμενε τους φανς της Shakira στην Times Square της Νέας Υόρκης μία μεγάλη έκπληξη. Η «βασίλισσα της Λατινικής μουσικής» έκανε μία συναυλία – έκπληξη που μπορούσαν να απολαύσουν όλοι μέσα από livestream στο YouTube.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το 12ο προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο  «Las Mujeres Ya No Lloran» και εδώ και μέρες προετοίμαζε τους φανς για μία μεγάλη έκπληξη. Δεν αποκάλυπτε, όμως, τι και πού!

Στις 7 και τέταρτο, ώρα Αμερικής, η Shakira αιφνιδίασε τους φανς της και όσους έβλεπαν μέσα από το κανάλι της στο YouTube με μία μίνι συναυλία. Πάνω από την Times Square, η 47χρονη σταρ ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της, καθώς και τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ.

Μάλιστα, στην πλατεία συγκεντρώθηκαν πάνω από 40.000 φανς. Αυτό έγινε σε μόλις λίγες ώρες από όταν ξεκίνησε η φήμη για τη μίνι συναυλία!

Η Shakira άνοιξε το πρόγραμμα με την τεράστια επιτυχία της «Hips Don’t Lie», φορώντας μαύρο παντελόνι και μπλουζάκι με ασημί στολίδια. Στη συνέχεια, εντυπωσίασε τους θαυμαστές με τις νέες επιτυχίες της «TQG», «Cómo Dónde y Cuándo», «Te Felicito» και «Puntería».

Η τρεις φορές βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης έκλεισε το σόου με την επιτυχία της «Bzrp Music Sessions, Vol. 53».

Για το νέο της προσωπικό άλμπουμ μετά τον χωρισμός της από τον πατέρα τον δύο παιδιών της, Gerard Pique, η Shakira είπε σε συνέντευξή της:

«Έχω τους καλύτερους φανς του κόσμου που έχουν μείνει δίπλα μου στις καλές και κακές στιγμές»

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, η Shakira είπε:

«Ο σύντροφός μου με παράτησε. Τώρα είμαι ελεύθερη! Τώρα μπορώ πραγματικά να δουλέψω!»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;