Ρέμπελ Γουίλσον: Mιλάει για τη δυσάρεστη συνεργασία της με τον Σάσα Μπάρον Κόεν
«Έμοιαζε ότι κάθε φορά που μιλούσα, ήθελε να με δει γυμνή σε μια μελλοντική σκηνή»

H Ρέμπελ Γουίλσον περιέγραψε τη δυσάρεστη εμπειρία της με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Grimsby», Σάσα Μπάρον Κόεν.

Στα απομνημονεύματά της, εκ των οποίων απόσπασμα κυκλοφόρησε στην Page Six, αναφέρεται σε αυτόν, εξηγώντας πως κάθε φορά που έπαιζε μαζί του, ένιωθε ότι τη σκέφτεται γυμνή.

«Έμοιαζε ότι κάθε φορά που μιλούσα, ήθελε να με δει γυμνή σε μια μελλοντική σκηνή», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι την είχε καλέσει μέσω ενός βοηθού παραγωγής για να της πει ότι χρειαζόταν να γυρίσει μια ακόμα σκηνή για την ταινία.

 

Όπως ανέφερε, στην εν λόγω σκηνή, ο χαρακτήρας του Σάσα Μπάρον Κόεν κατεβάζει το παντελόνι του και ζητάει από τη Ρέμπελ Γουίλσον να αγγίξει τα οπίσθιά του.

«Είπα αμέσως όχι κι αυτοσχεδίασα μερικά λόγια για να καταφέρω να φύγω από εκεί. Όμως αργότερα, έπρεπε να προσποιηθώ ότι κάνω σεξ με αυτόν τον άντρα. Έπρεπε ακομα και να τον φιλήσω επανειλημμένα», είπε. Tόνισε επιπλέον, πως συχνά την πίεζε για ερωτικές σκηνές.

Όταν μάλιστα, είδε ότι η παραγωγή δεν έκανε τίποτα για τις πιέσεις που δεχόταν η ίδια, τους ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να προωθήσει καθόλου την ταινία.

«Αυτή η αποτυχία στο box office ήταν κάρμα», είπε ενώ πρόσθεσε πως δεν ήθελε να ακυρώσει κανέναν με την ιστορία της, αλλά να σπρώξει κι άλλες γυναίκες να μιλήσουν για περιστατικά, που τις κάνουν να ντρέπονται.

Η Ρέμπελ Γουίλσον ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι ο Σάσα Μπάρον Κοέν προσπάθησε να σταματήσει την κυκλοφορία των επερχόμενων απομνημονευμάτων της, με τίτλο «Rebel Rising».

Στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, η Γουίλσον αναφέρει πως μέσα μιλάει για έναν «τεράστιο μαλ…» και όπως αποκάλυψε τις προάλλες πρόκειται τον Σάσα Μπάρον Κοέν.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
2'
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
2'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;