Athens Bike Festival 2024: Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου!
Φέτος κλείνουμε 10 χρόνια και το γιορτάζουμε με τρεις μέρες γεμάτες ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας!

Το Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ, έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει και δέκα ολόκληρα κεράκια να σβήσει! Και μας καλεί όλους να το γιορτάσουμε σε μια ακόμη μεγαλύτερη, περισσότερο διαδραστική και πιο φρέσκια διοργάνωση!

Με τη στήριξη της ΔΕΗ, η φετινή διοργάνωση ανανεώνεται, εξελίσσεται και δυναμώνει μαζί με το ποδήλατο που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο χώρο στην καθημερινότητα και μετατρέπεται σε αγαπημένο μέσο, όχι μόνο αναψυχής και άθλησης, αλλά και αστικής μετακίνησης.

Όλος ο κόσμος του ποδηλάτου

Ποδήλατα, αξεσουάρ, υπηρεσίες, ποδηλατικός τουρισμός και πολλές παράλληλες δραστηριότητες, θα πρωταγωνιστήσουν στο 10ο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ.

Ποδήλατα δρόμου, Gravel, mountain bikes, ποδήλατα πόλης αλλά και ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση, θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών προκειμένου να τα ανακαλύψουν αλλά και να τα δοκιμάσουν σε πραγματικές συνθήκες.

Test-Rides

Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν ποδήλατα, να γνωρίσουν τα νέα μοντέλα της αγοράς από διαφορετικές κατηγορίες και τιμές και να κάνουν συγκρίσεις. Οι δοκιμές θα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε όλη τη διάρκεια του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ.

Vintage Bikes

Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσει κάποιος την ιστορία του ποδηλάτου, είναι φυσικά μέσα από τα παλιά ποδήλατα! Στο περίπτερο του Mario Volante μπορείτε όχι μόνο να θαυμάσετε μερικά από τα πιο ιστορικά μοντέλα ποδηλάτων, άλλων εποχών αλλά και να δοκιμάσετε κάποια αυτά. Φυσικά στο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ.

Walker Race

Ένας μοναδικός αγώνας ποδηλάτου για μικρούς, πολύ μικρούς, πρωταθλητές για πρώτη φορά στο Athens Bike Festival Powered by ΔΕΗ!

Το Walker Race απευθύνεται σε επίδοξους ποδηλάτες ηλικίας 2.5 έως 6 ετών. Είναι ένα παιχνίδι – με τη μορφή αγώνα – που δίνει την ευκαιρία σε συμμετέχοντες αλλά και στους γονείς τους, να νιώσουν την χαρά της συμμετοχής σε έναν αγώνα.

Κλείστε θέση

Η ΔΕΗ μας προσκαλεί να κάνουμε περισσότερο ποδήλατο!

Η κορυφαία εταιρεία ενέργειας, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ένα καλύτερο, πιο βιώσιμο μέλλον, στηρίζει το ποδήλατο και όλες τις εκδοχές του, μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών που πραγματοποιούνται όλο το χρόνο και το προωθούν ως μέσο αθλητισμού, ψυχαγωγίας αλλά και πράσινης, αστικής μετακίνησης.

Ειδικά για φέτος, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, η ΔΕΗ μας προτείνει:

ΔΕΗ e-Rides

Για πρώτη φορά μπορείτε να συμμετάσχετε δωρεάν σε προγραμματισμένες βόλτες με αφετηρία το παλαιό Αμαξοστάσιο, στο κέντρο της Αθήνας. Οι έμπειροι συνοδοί του SOLEBIKE και του Pame Volta, θα αναλάβουν την ξενάγηση με ηλεκτρικά ποδήλατα πόλης και πολύ κέφι! Οι βόλτες ξεκινούν και τερματίζουν στο περίπτερο της ΔΕΗ στην είσοδο του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ.

Workshops + Bike Talks με την ενέργεια της ΔΕΗ

Θέλετε να μάθετε πώς να αλλάζετε ελαστικά ή να ρυθμίζετε τα φρένα στο ποδήλατο; Ποια είναι η κατάλληλη διατροφή για παιδιά – ποδηλάτες; Πώς να επισκευάζετε τη σαμπρέλα ή να ρυθμίζετε τις ταχύτητες; Ποια τα καλύτερα tips διατροφής και υδάτωσης στην ποδηλασία;

Για κάθε ερώτηση, έχουμε την απάντηση! Και όλες έρχονται από τους ειδικούς σε κάθε κατηγορία.

Δείτε τη λίστα με τα Bike Talks και τα Workshops του Athens Bike Festival Powered by ΔΕΗ και κλείστε τώρα θέση γιατί ο χώρος είναι περιορισμένος!

Δίπλωμα Οδήγησης Ποδηλάτου στα παιδιά

Παιδιά δημοτικού μαθαίνουν όχι μόνο να χρησιμοποιούν αλλά και να αγαπούν το ποδήλατο, ενώ ενημερώνονται για θέματα οδικής ασφάλειας. Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Athens Bike Festival powered by ΔΕΗμε την ενέργεια της ΔΕΗ, σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους εκπαιδευτές του Cities for Cycling και θα λειτουργεί καθημερινά.

Athens Trial Show

Στο Athens Bike Festival Powered by ΔΕΗ για πρώτη φορά θα έχουμε κοντά μας δύο Έλληνες αθλητές, για τους οποίους είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι:
τον Γεράσιμο και τον Ιάσωνα! Θα τους απολαύσουμε σε δύο show κάθε μέρα, ένα την Παρασκευή και από δύο το Σάββατο και την Κυριακή, πρωί και απόγευμα.

Επισκεφθείτε το www.bikefestival.gr και ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα, τις παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις του φετινού Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ. Γιατί η ζωή είναι πιο ωραία με ένα ποδήλατο!

Εισιτήριο 5 ευρώ | early bird 2.5 ευρώ | Προπώληση μέσω more

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

  • Παρασκευή 12 Απριλίου 17.00-21.00
  • Σάββατο 13 Απριλίου 11.00-20.00
  • Κυριακή 14 Απριλίου 11.00-20.00
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;