Μόσχα: 15χρονος ήρωας έσωσε πάνω από 100 ανθρώπους την ώρα της επίθεσης
Ο 15χρονος μαθητής, ονομάζεται Ισλάμ και εργαζόταν part-time στο κέντρο όπου έγινε η τρομοκρατική επίθεση

Ένα βίντεο που δείχνει έναν έφηβο, 15 ετών, έχει τραβήξει την προσοχή στο Διαδίκτυο, με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα και κυρίως το γεγονός ότι την ευθύνη γι’ αυτήν ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος του Χορασάν (ISIS-K)

Ένας μουσουλμάνος έφηβος τράβηξε ένα βίντεο του εαυτού του κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα, η οποία χαρακτηρίστηκε ως το χειρότερο χτύπημα στη σύγχρονη ιστορία της Ρωσίας, στο οποίο φαίνεται να προειδοποιεί τους ανθρώπους για τους τρομοκράτες και να τους κατευθύνει να φύγουν με ασφάλεια από το Crocus City Hall.

Το 15χρονο αγόρι, που ονομάζεται Ισλάμ και εργάζεται ως εργάτης μερικής απασχόλησης στο θέατρο, είχε βοηθήσει περίπου 100 να φύγουν με ασφάλεια από το σημείο της επίθεσης.

Την Παρασκευή, μια ομάδα ενόπλων μπήκε στο Crocus City Hall, ένα μεγάλο μουσικό χώρο λίγο έξω από τη ρωσική πρωτεύουσα και άνοιξε πυρ εναντίον των παρευρισκομένων σκοτώνοντας τουλάχιστον 137 ανθρώπους και τραυματίζοντας πολλούς άλλους.

H ρωσική υπηρεσία ασφαλείας (FSB) συνέλαβε 11 άτομα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων που εμπλέκονται άμεσα στην επίθεση στη Μόσχα. Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανακοίνωσε την ευθύνη για την επίθεση στη Μόσχα και δημοσίευσε ένα βίντεο με τα τέσσερα μέλη που σκότωσαν τους δεκάδες αθώους στη Ρωσία.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;