Γιάννης Ζουγανέλης: Η γνωριμία του με τον Τζον Λένον - «Έχουμε και το ίδιο όνομα»
Toν γνώρισε όταν ήταν 10 χρονών

 

 

 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη Μαρίνα Σάττι και το «Zari», τη μεγάλη δημοσιότητα που είχε πάρει ο χωρισμός της Ελεονώρας Ζουγανέλη και το κυνηγητό που είχε και ο ίδιος από τους δημοσιογράφους, ενώ γύρισε τον χρόνο πίσω και περιέγραψε τον αστείο τρόπο με τον οποίο γνώρισε τον Τζον Λένον στη Μύκονο.

Όσον αφορά το «Ζάρι» ο Γιάννης Ζουγανέλης δήλωσε: «Το άκουσα το τραγούδι της Ελλάδας. Αγαπώ πάρα πολύ τη Μαρίνα Σάττι, τη θεωρώ ό,τι καλύτερο, ένα μπουμπούκι. Τη λατρεύω και εύχομαι να πάει καλά, γιατί το αξίζει. Δεν συμφωνώ, όμως, με την αισθητική του τραγουδιού, γιατί είναι μια κατασκευή. Πιστεύω στα αμιγώς τραγούδια. Εύχομαι να πάει καλά».

Αναφερόμενος στον χωρισμό της κόρης του, Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ο ίδιος δεν έκρυψε ότι «έφαγα κυνηγητό από τους δημοσιογράφους και είναι κακοποιητικό αυτό. Όταν πας να ερμηνεύσεις κάτι στο θέατρο ή στη μουσική σκηνή και έρχεται ο άλλος και σε ρωτάει πράγματα που σε αποδιοργανώνουν, σε πιέζει. Δεν είμαι, επίσης, υπεύθυνος να μιλάω για την κόρη μου. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα».

Γιάννης Ζουγανέλης: Η γνωριμία με τον Τζον Λένον

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Ζουγανέλης περιέγραψε τον αστείο τρόπο με τον οποίο γνώρισε τον Τζον Λένον στη Μύκονο όταν εκείνος ήταν μόλις 10 ετών.

«Ήμουν πολύ πιτσιρικάς και βλέπω στη Μύκονο τον Τζον Λένον. Ήμουν 10 χρονών παιδάκι και τα χάνω, στην κυριολεξία. Πηγαίνω τότε σε ένα περίπτερο και αγοράζω μία φωτογραφική Kodak μιας χρήσεως και τον ρωτάω αν μπορούμε να βγούμε μια φωτογραφία. Έρχεται, με αγκαλιάζει και μου λέει: “Ποιο είναι το όνομά σου;”. Του λέω: “Γιάννης, Τζον”. “Α”, μου λέει, “έχουμε και το ίδιο όνομα”».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;