Η Φαίη Σκορδά για το βίντεο που κυκλοφορεί με την ίδια: «Έχω πάθει σοκ»
«Μπορούν πλέον να σου βάλουν λόγια στο στόμα σου χωρίς να τα έχεις πει»

 

Η Φαίη Σκορδά έδωσε τη δική της απάντηση για το βίντεο που κυκλοφορεί με πρωταγωνίστρια, το οποίο όπως είπε έχει δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή της η Φαίη Σκορδά θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι το βίντεο που κυκλοφορεί στο ίνερνετ τις τελευταίες ώρες δεν είναι πραγματικό και ότι αυτά δεν αποτελούν τα δικά της λόγια.

«Θέλω να δούμε κάτι σοβαρό, που δεν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα διάσημα πρόσωπα που λόγω της δουλειάς τους έχουν μία συγκεκριμένη προβολή. Συζητούσαμε και προχθές για την τεχνητή νοημοσύνη και για το κατά πόσο μπορούν πλέον να σου βάλουν λόγια στο στόμα σου χωρίς να τα έχεις πει», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε:

«Πήραν ένα απόσπασμα από μία συνέντευξη με έναν καλεσμένο διατροφολόγο και άλλαξαν και τα δικά μου λόγια και τα δικά του, χρησιμοποιούν όμως τις δικές μας φωνές. Να πω ότι όλο αυτό είναι απάτη, είναι fake και έχει δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη. Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε».

«Αρκετοί μου έστειλαν στο Instagram ότι το κατάλαβαν αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με αυτή την τεχνολογία», δήλωσε η Φαίη Σκορδά καταλήγοντας στα εξής:

«Έχω πάθει σοκ. Είναι και επικίνδυνο αυτό, γιατί πέρα από το οικονομικό είναι πια και θέμα υγείας. Σοκαριστικό».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
18'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
18'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
8'
5 - 2
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
8'
0 - 3
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;