Μαξίμοβιτς: «Ο τέλειος σύλλογος για να κερδίσω τίτλους και να παίξουμε στο Champions League»
Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μαξίμοβιτς.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό -με ημερομηνία έναρξης της συνεργασίας από την 1η Ιουλίου 2024- ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης των «πράσινων» στο PAO TV, αναλύοντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιλογή του και στην υπογραφή τριετούς συμβολαίου με το «τριφύλλι».

Ο 29χρονος, διεθνής Σέρβος μέσος χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ένα πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ και «την κατάλληλη ομάδα για να κατακτήσω τίτλους» κι έδειξε πως έχει πολύ υψηλούς στόχους με τους «πράσινους» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νεμάνια Μαξίμοβιτς στο PAO TV:

-Τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχοντας αποφασίσει ότι θα φύγεις απ’ τη Χετάφε, είχες άλλες προτάσεις, πέραν αυτής του Παναθηναϊκού;
«Ναι, είχα κι άλλες επιλογές. Όμως θεώρησα ότι το καλύτερο για μένα, για την οικογένειά μου, για τη δεδομένη στιγμή της καριέρας μου και για τη ζωή μου είναι ο Παναθηναϊκός. Η καλύτερη επιλογή συλλόγου, η καλύτερη πόλη και η καλύτερη χώρα για να ζεις. Τώρα είναι η στιγμή που θέλω να κερδίσω τίτλους, να αγωνιστώ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και πιστεύω ότι αυτός ο σύλλογος είναι τέλειος για μένα».

-Μίλησες με κάποιους ποδοσφαιριστές που γνωρίζεις για να συλλέξεις πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό;
«Ναι, φυσικά, μίλησα με αρκετούς που αγωνίζονται ή αγωνίστηκαν στον σύλλογο και όλοι μου είπαν τα καλύτερα. Μίλησα με τον Φίλιο Τζούριτσιτς και τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς και μετά απ’ αυτή τη συζήτηση ήταν ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι θέλω να αγωνιστώ εδώ και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και να παίξει στην Ευρώπη».

-Τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό;
«Ξέρω αρκετά γιατί οι Σέρβοι είναι σαν αδερφός λαός με τους Έλληνες. Έχω παρακολουθήσει πολλά αρκετά παιχνίδια. Ξέρω ότι η ομάδα έχει χρόνια χωρίς να έχει κερδίσει το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες και ασφαλώς τις κορυφαίες της Ευρώπης, όπως ο Παναθηναϊκός, να κερδίζουν τίτλους. Ελπίζω να το καταφέρουμε και βέβαια πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει και στην τρέχουσα σεζόν το πρωτάθλημα. Για εμένα το πιο σημαντικό σ’ αυτήν την τριετία που θα βρίσκομαι εδώ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η συμμετοχή στο Champions League με αυτόν τον φανταστικό σύλλογο και αυτόν τον φανταστικό κόσμο».

-Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου αγωνιστικά;
«Το πρώτο και πιο σημαντικό στοιχείο για μένα είναι ότι πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα, να δίνω το 200% σε κάθε παιχνίδι. Κάποιες φορές παίζω καλά, κάποιες άσχημα, αλλά πάντα δίνω το μέγιστο. Προσπαθώ να βοηθώ τους συμπαίκτες μου να γίνονται καλύτεροι και να βοηθάω συνολικά την ομάδα».

-Ποιο ήταν το σημείο «κλειδί» στις συζητήσεις σου με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού;
«Όπως είπα και πριν το σημαντικό είναι πως πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα που έχει χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα και υπάρχει ένα καλό πλάνο. Ο αθλητικός διευθυντής και γενικά ο σύλλογος κάνουν τα πάντα και προετοιμάζουν τα πάντα για να κατακτηθούν οι τίτλοι. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι μου παρουσίασαν όχι μόνο το πλάνο της επόμενης σεζόν, αλλά το σχέδιο των επόμενων τριών ετών, κάτι εξαιρετικά σπουδαίο για κάθε ποδοσφαιριστή».

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού;
«Θα δίνω καθημερινά σε κάθε προπόνηση τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να κατακτήσουμε τίτλους μαζί, να παίξουμε στην Ευρώπη και να περάσουμε τρία φανταστικά χρόνια».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;