Ελένη Φουρέιρα: Επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision 2024
Ανεβαίνει το «Ζάρι» στις στοιχηματικές για την Eurovision

 

 

 

Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision, καθώς θα βρεθεί ως guest στον Α’ ημιτελικό στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η κορυφαία pop τραγουδίστρια θα ανέβει στη σκηνή του 68ου διαγωνισμού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Μάλμε της Σουηδίας. Η είδηση έγινε γνωστή νωρίτερα σήμερα, ωστόσο το μόνο που δεν έχει ανακοινωθεί είναι πιο τραγούδι θα ερμηνεύσει η Ελένη Φουρέιρα. Υπενθυμίζεται πως το 2018 βρέθηκε μία ανάσα μακριά από την πρωτιά, καθώς κατέκτησε τη 2η θέση στο διαγωνισμό με το «Fuego», αλλά και τις καρδιές των Ευρωπαίων – και όχι μόνο.

Στη φετινή Eurovision επίσης θα εμφανιστεί μετά από πολλά χρόνια και η νικήτρια του διαγωνισμού το 2023, η Σερτάμπ Ερενέρ, η οποία έφερε την πρωτιά στην Τουρκία με το «Every Way That I Can», ένα κομμάτι που ακούμε μέχρι και σήμερα. Οι δύο ημιτελικοί της Eurovision θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 9 Μαΐου. Η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» θα εμφανιστούν στον δεύτερο ημιτελικό και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στην 4η θέση.

Ανεβαίνει το «Ζάρι» στις στοιχηματικές για την Eurovision

Άνοδο στις στοιχηματικές εταιρείες σημειώνει η ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024, το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι.

Το τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο θα συμμετάσχει η Ελλάδα στη Eurovision το 2024 σταδιακά σημειώνει επιτυχία και τυγχάνει θετικής αντιμετώπισης. Από την δέκατη θέση που ήταν την Πέμπτη, σήμερα κατάφερε να σκαρφαλώσει στην έβδομη θέση των στοιχηματικών εταιρειών.

Σύμφωνα με στοιχηματικές εταιρείες πρώτη είναι η Κροατία ενώ στις επόμενες θέσεις είναι η Ουκρανία και η Ιταλία.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;