Εμανουέλ Μακρόν: Φόρεσε γάντια και ξέσπασε σε σάκο του μποξ
Ο Γάλλος πρόεδρος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Η σχέση του Εμανουέλ Μακρόν με την πυγμαχία αποτελεί μία ιστορία αγάπης που κρατά πάρα πολλά χρόνια. Ο Γάλλος πρόεδρος έχει αναπτύξει την απαιτούμενη πειθαρχία που του επιτρέπει να «καθαρίζει» το κεφάλι του και να εξασκεί το αγαπημένο του άθλημα καθώς προπονείται αρκετές φορές την εβδομάδα.

Σήμερα, Τετάρτη (20/3), η Soazig de la Moissonnière, επίσημη φωτογράφος του Εμανουέλ Μακρόν, μοιράστηκε δύο νέες φωτογραφίες του Γάλλου προέδρου με τα νέα του γάντια.

Στις φωτογραφίες, έχει βλέμμα αποφασιστικό σαν να δίνει μάχη με τον χειρότερο εχθρό του. Στη δεύτερη φωτογραφία μάλιστα, χτυπά τόσο δυνατά τον σάκο που οι δικέφαλοί του ξεχωρίζουν κάτω από το μαύρο μπλουζάκι του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soazig de la Moissonnière (@soazigdelamoissonniere)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος πρόεδρος εμφανίζεται με τα γάντια της πυγμαχίας του δημοσίως. Το 2017, για παράδειγμα, για να δείξει την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του Παρισιού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, δεν δίστασε να επιδείξει τις ικανότητές του στην πυγμαχία στις προκυμαίες του Σηκουάνα.

Το 2022, εν μέσω της εκστρατείας του για την επανεκλογή του, το έκανε ξανά δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του σε έναν αγώνα κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Saint-Denis.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Εμανουέλ Μακρόν είχε να αντιμετωπίσει μια σειρά από κρίσεις τόσο στο γαλλικό έδαφος όσο και διεθνώς. Στο θέμα της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, για παράδειγμα, υπήρξε σταθερά πολύ αυστηρός όσον αφορά στις προθέσεις της Γαλλίας. «Ίσως κάποια στιγμή -δεν το θέλω, δεν θα πάρω εγώ την πρωτοβουλία- θα πρέπει να έχουμε επιχειρήσεις στο έδαφος, όποιες κι αν είναι αυτές, για να αντιμετωπίσουμε τις ρωσικές δυνάμεις» είχε δηλώσει ο Μακρόν στην Le Parisien στις 16 Μαρτίου 2024.

Πηγή εικόνας: Instagram

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;