Shakira: «Έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή για να είμαι δίπλα στον Ζεράρ»
Η Shakira παραχώρησε μία συνέντευξη και μίλησε για την καριέρα της, αλλά και τον γάμο της με τον Ζεράρ Πικέ.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η λατίνα super star Shakira στους Sunday Times. Η Κολομβιανή σταρ της μουσικής βιομηχανίας σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της και ενόψει της κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ «Las Mujeres Ya No Lloran (Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια)» μίλησε για την καριέρα της και αναφέρθηκε στον γάμο της με τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ.

Η δημοφιλής pop star δήλωσε πως για πολλά χρόνια προτεραιότητά της ήταν ο σύζυγός της και έβαλε την καριέρα της σε αναμονή. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, για να είμαι δίπλα στον Ζεράρ, ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο»

Η Shakira με τον Ζεράρ Πικέ έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 11χρονο Μίλαν και τον 9χρονο Σάσα. Στις δηλώσεις της κατέληξε:

«Υπήρξαν πολλές θυσίες για την αγάπη»

Shakira

Για την ιστορία, η Shakira και ο Ζεράρ Πικέ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2010 στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ «Waka Waka (This Time for Africa)» της τραγουδίστριας που ήταν το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ εκείνης της χρονιάς, το οποίο είχε διεξαχθεί στη Νότια Αφρική. Οι δύο τους επιβεβαίωσαν τη σχέση τους ένα χρόνο αργότερα και το 2013 γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί και το 2015 το δεύτερο.

Μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του με κοινή δήλωση τον Ιούνιο του 2022. Η κοινή τους δήλωση ανέφερε:

«Με λύπη μας επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε.

Ζητάμε την ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή για την ηρεμία των παιδιών μας, τα οποία αποτελούν τη μέγιστη προτεραιότητά μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τον σεβασμό σας»

Πέρσι, σε ένα εξώφυλλο του Billboard, η Shakira δήλωσε πως ήταν σίγουρη πως θα είναι ζευγάρι για πάντα. Όπως είχε υποστηρίξει:

«Η προτεραιότητά μου ήταν το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Πίστευα στο “μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος”. Πίστεψα σε αυτό το όνειρο.

Οι γονείς μου είναι μαζί, δεν ξέρω, 50 χρόνια και αγαπιούνται σαν την πρώτη μέρα, με μια αγάπη μοναδική και ανεπανάληπτη. Οπότε ξέρω πως είναι δυνατό. Είναι αυτό που ήθελα για μένα και τα παιδιά μου, αλλά δεν συνέβη» 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
26'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
26'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
3'
12 - 15
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
4'
7 - 8
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;