Πέντε ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Με την οσκαρική σεζόν να είναι πλέον πίσω μας και τους περισσότερους να χορεύουν στους ρυθμούς του καρναβαλιού, λίγοι θα είναι αυτοί που θα επιλέξουν ταινίες και σειρές για να τους κρατήσουν συντροφιά αυτό το ΣουΚου. Όμως, για εσένα που δεν σου πολυαρέσει η γιορτή αυτή, σου έχουμε τις καλύτερες και καταλληλότερες επιλογές.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Love Lies Bleeding

Η Rose Glass, μετά το εξαιρετικό “Saint Maude”, επιστρέφει με ένα δραματικό θρίλερ που είναι λες και βγήκε από μία pulp ιστορία των 80s με μία εξαιρετική Kristen Stewart. Η Λου, μια μοναχική μάνατζερ γυμναστηρίου, ερωτεύεται με πάθος την Τζάκι, μια φιλόδοξη μπόντι μπίλντερ, η οποία προετοιμάζεται για ένα διαγωνισμό στο Λας Βέγκας. Περικυκλωμένη από τη βία, όμως, η Λου δεν μπορεί να ξεφύγει από το εγκληματικό οικογενειακό παρελθόν της. Δύο νεαροί από τη Σενεγάλη φεύγουν για την Ευρώπη κρυφά από τους δικούς τους. Νομίζουν πως έχουν προβλέψει κάθε απρόοπτο, αλλά το ταξίδι τους θα εξελιχθεί σε ζωντανό εφιάλτη.

Io, Capitano

Η Ιταλική ταινία που κατόρθωσε να φτάσει στην πεντάδα της Διεθνούς Ταινίας -έχασε από το εξαιρετικό “The Zone of Interest”- έφθασε στις ελληνικές αίθουσες. Ο Matteo Garrone φέρνει μία δύσκολη ιστορία μεταναστών με μία γλυκιά και ελαφριά ματιά παρά τις δύσκολες εικόνες και το επικίνδυνο ταξίδι των δύο πρωταγωνιστών.

Στο Ποταμόπλοιο

Η ταινία που κέρδισε τη Χρυσή Άρκτο στο Βερολίνο είναι μία βαθιά πολιτική ταινία για τη διαφορετικότητα και το διαφορετικό. Η καθημερινότητα στο Ανταμάν, μια πλωτή κατασκευή στις όχθες του Σηκουάνα και στην καρδιά του Παρισιού, η οποία λειτουργεί ως αντισυμβατικό κέντρο φροντίδας και δραστηριοτήτων ανθρώπων με ψυχικές διαταραχές.

Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version)

Η συναυλιακή ταινία που μετέφερε στην μεγάλη οθόνη την ξεχωριστή εμπειρία του “The Eras Tour”, της μεγαλύτερης περιοδείας όλων των εποχών, της Taylor Swift έφτασε στο Disney+. Η ταινία έχει 5 νέα τραγούδια, το “Cardigan” που βρίσκεται στην κανονική διάρκεια του σόου διάρκεια τριάμισι ωρών, και 4 ακουστικά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από τους φανς. Αν δεν βγεις το βράδυ του καρναβαλιού, μπορείς να φέρεις τη διασκέδαση στο σπίτι σου.

Irish Wish

Η Lindsay Lohan επιστρέφει με τη δεύτερη ταινία της στο Netflix. Η ρομαντική κωμωδία φαντασίας ακολουθεί μία editor βιβλίων που ο έρωτας της ζωής της βρίσκεται μόλις μέρες μακριά από το να παντρευτεί την καλύτερη φίλη της στην Ιρλανδία. Μία ευχή σε έναν αρχαίο λίθο θα την μετατρέψει στη νύφη. Μπορεί να ακολουθεί τα κλισέ της κωμωδίας, όμως, είναι ό,τι πρέπει για να περάσεις δύο ώρες μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σειρές

Girls5Eva

Ο τελευταίος κύκλος της κωμωδίας που έχει βρει το κοινό της μέσα από το Netflix είναι πλέον διαθέσιμη. Το girl group πάει σε περιοδεία και τις ακολουθείς σε κάθε τους βήμα.

Manhunt

Η νέα μίνι σειρά του Apple TV+ ακολουθεί τα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του Abraham Lincoln. Ο Tobias Menzies πρωταγωνιστεί ως ο υπουργός Άμυνας του πιο γνωστού Αμερικάνου Προέδρου, σε μία σειρά που εξιστορεί το ανθρωποκυνηγητό για τον δολοφόνο του. Τα δύο πρώτα επεισόδια είναι ήδη διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

1883

Από το απόγευμα του Σαββάτου, το Cosmote Series Marathon HD θα προβάλει τη μίνι σειρά που επεκτείνει τον κόσμο του “YellowStone”, “1883”. Ο Τζέιμς Ντάτον και η οικογένειά του ξεκινούν ένα επικό -γεμάτο δυσκολίες και κινδύνους- ταξίδι προς την ‘αδάμαστη’ αμερικανική Δύση, αναζητώντας ένα νέο σπίτι και την υπόσχεση για ένα καλύτερο μέλλον. Τη σειρά μπορείς να τη δεις και On Demand μέσα από το Cosmote TV.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;