Rous Live στο Gazarte την Κυριακή 14 Απριλίου
Ο Rous σε ακόμη ένα υπέροχο μουσικό live.

Διανύοντας την τρίτη χρονιά από μια σειρά άκρως επιτυχημένων εμφανίσεων σε όλη τη χώρα και μετά από ακόμα ένα sold out live στο Roof Stage, ο Γιώργος Ρους επιστρέφει στο Gazarte την Κυριακή 14 Απριλίου, για ένα μοναδικό μουσικό story telling!

Πολυτάλαντος και ρομαντικός, γεμίζει κάθε φορά τη σκηνή με θετική ενέργεια, φέρνοντας το κοινό όχι μόνο κοντά, αλλά κάνοντας το να μετέχει κι αυτό σε μια μυσταγωγική μουσική εμπειρία.

Η έμπνευση έρχεται μέσα από εικόνες της καθημερινότητας και κάθε του τραγούδι είναι μια ιστορία με ήρωες και πάθη που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα κάθε παράστασης είναι ένα μεγάλο «μαζί».

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως Rous το 2010, μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις», που ανακηρύχθηκε τραγούδι της χρονιάς, δίνοντας του μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες. Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος.

Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», το «Άδικο στο σώμα», το «Όλοι χορεύουν με την Κ», η «Ιδιαίτερη σχέση», μας οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου»«Εσύ»«Γκύζη»«Από μια θάλασσα άλλη»«Ποια αγάπη» κ.ά. με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «Rous II» (2017).

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως, Χάρις Αλεξίου, Γιάννης ΚότσιραςΧρήστος Θηβαίος κ.ά.

Παραγωγή – Management: Cricos 

**********************************

Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης: 21:00

Βασικές πληροφορίες για το Roof Stage:

– Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Gazarte και διαθέτει πανοραμική θέα στην πόλη. 

– Λειτουργεί τόσο το καλοκαίρι ως ανοιχτός χώρος αλλά και τον χειμώνα, καθώς κλείνουν περιμετρικά τα τζάμια και η οροφή και υπάρχει θέρμανση. 

– Seating: Στο Roof Stage ανάλογα με το πλάνο που θα δείτε στην προπώληση υπάρχει δυνατότητα αριθμημένων τραπεζοκαθισμάτων, ωστόσο το στήσιμο είναι πιο χαλαρό κυρίως με stools και σκαμπώ. 

* Το Free seating αφορά ζώνη με μη αριθμημένα τραπεζοκαθίσματα. Όσο πιο νωρίς έρθετε στον χώρο, τόσες περισσότερες επιλογές θα έχετε για να καθίσετε (οι πόρτες μας ανοίγουν πάντα 1 ώρα πριν την έναρξη του event).

* Standing – αφορά χώρο ορθίων.

* Το πλάνο και η τοποθέτηση των τραπεζιών ανά ζώνη διαμορφώνονται βάσει των τελικών πωλήσεων από τον χώρο.

– Πρόσβαση: Από το κλιμακοστάσιο αλλά και με ανελκυστήρα. Δυνατότητα πρόσβασης και σε ΑΜΕΑ.

– Κάπνισμα: Πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο σε βεράντα για κάπνισμα.

– Η είσοδος βρίσκεται επί της οδού Βουτάδων.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;