Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός Europa Conference League: Live Streaming
Δείτε το Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός σε Live Streaming απόψε στις 22:00!

Σε ένα γνώριμο γήπεδο χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού. Στην TSC Arena τίθεται αντιμέτωπη με την Μακάμπι Τελ Αβίβ η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, εκεί που είχε κοντραριστεί με την Μπάτσκα Τόπολα. 

LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR

14 Μαρ. 2024
Maccabi Tel Aviv
FT
1 - 6
Ολυμπιακός
10'
Daniel Podence (Konstantinos Fortounis )
Milson
Dan Biton
14'
36'
Konstantinos Fortounis  (Daniel Podence)
45'
Ayoub El Kaabi (Daniel Podence)
(Πέναλτι)Eran Zahavi
57'
65'
Ayoub El Kaabi (Francisco Ortega)
Osher Davida
70'
Joris van Overeem
Dor Turgeman
74'
81'
Konstantinos Fortounis 
82'
Stevan Jovetic 
André Horta
88'
Youssef El Arabi
Ayoub El Kaabi
Ido Shahar
Avishay Cohen
90'
93'
Stevan Jovetic  (Panagiotis Retsos)
96'
Daniel Podence
96'
Georgios Masouras
Konstantinos Fortounis 
Ofir Davidzada
97'
103'
Vicente Iborra
Daniel Podence
103'
Youssef El Arabi (Georgios Masouras)
105'
Quini
Rodinei
Osher Davida
Kiko Bondoso
107'
Dan Biton
Yonatan Cohen
108'
Roy Revivo 
Ofir Davidzada
113'

Ολυμπιακός

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα θαύμα στη Σερβία προκειμένου να δώσει συνέχεια στο εφετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι. Το 4-1 του πρώτου ματς στο Φάληρο είναι… βουνό για τους ερυθρολεύκους. Βέβαια, ένα είναι το δεδομένο: Οι Πειραιώτες θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από την Σερβία. Από ήττα στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό προέρχεται ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να χάσει και άλλο έδαφος στη μάχη του εφετινού τίτλου. Δίχως τον τραυματία Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο πήραν τον δρόμο για την TSC Arena οι φιλοξενούμενοι. Από εκεί και πέρα, Μπιανκόν, Βέζο, Άμπι, Καμπράλ, Ζέλσον Μαρτίνς, Ναβάρο βρίσκονται εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς. «Πρόκειται για θαύμα, θα μπορούσε να συμβεί. Πρέπει να αποζημιώσουμε τον εαυτό μας γι’ αυτά τα δύο κακά αποτελέσματα, να δώσουμε ωραία απάντηση και να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο. Να είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας αύριο, να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα υπάρχουν μαθήματα που πρέπει να πάρουμε, όταν ήρθα το πιο σημαντικό ήταν αυτό το ματς με τον ΠΑΟΚ, το νικήσαμε και τα ματς με την Φερεντσβάρας και προκριθήκαμε, όλα αυτά παίζοντας καλά. Στη συνέχεια ίσως να επαναπαυθήκαμε πως όλα διορθώθηκαν. Αυτό είναι το μάθημα, πρέπει να ξαναρχίσουμε την δουλειά», τόνισε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποψινή μάχη με την Μακάμπι. 

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Από την άλλη, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ετοιμάζει βαλίτσες για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ηταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική η εμφάνιση των Ισραηλινών, με αποτέλεσμα να έχουν τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa Conference League. Εξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που φιγουράρει και στην κορυφή του πρωταθλήματος. «Δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει η πρόκριση. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη, πολύ ποιοτική ομάδα που μπορεί να μας βλάψει. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι, αν πιστεύουμε ότι το παιχνίδι τελείωσε τότε θα έχουμε πρόβλημα. Το είπα στους παίκτες μου. Δεν πρέπει να πιστεύετε ότι έγινε κάτι, πρέπει να πιστεύετε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία που προσπαθούμε να φέρουμε στην ομάδα, αυτή είναι η νοοτροπία μου, αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία τους», τόνισε ο Ρόι Κιν για την αποψινή αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Δείτε το ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εδώ σε live streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;