Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είπε και ξεκάθαρα κάποια πράγματα ο Άρης Μακρής»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θέλω να πω αρχικά το ότι δικαιούται και ο κόσμος και ο ίδιος ο Άρης Μακρής να ακουστεί το όνομα»

Τη γνώμη της, για όσα είπε ο Άρης Μακρής για την πρώην σύντροφο του, Άννα Μαρία Βέλλη, μοιράστηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή  με την τηλεοπτική της παρέα στο Happy Day.

«Σηκώνει μεγάλη συζήτηση γιατί παρακολούθησα με προσοχή τα όσα είπε και υπονόησε, είπε και ξεκάθαρα κάποια πράγματα ο Άρης Μακρής.

Θέλω να πω αρχικά το ότι δικαιούται και ο κόσμος και ο ίδιος ο Άρης Μακρής να ακουστεί το όνομα, είτε στη μια περίπτωση για να καθαρίσει το δικό του όνομα είτε στην άλλη για να απολογηθεί ενώπιων των αρχών και να λογοδοτήσει ώστε να πάρει η υπόθεση τον δρόμο που πρέπει, είναι δικαίωμα του και καλά κάνει και το ζητάει.

Εμένα όμως ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Προφανώς είναι σαν να υπονοεί ότι όντως μπορεί να είχαν κάποιες εντάσεις. Γιατί, όταν είσαι σε μια ήρεμη και αρμονική σχέση, όπου μπορεί να έχει γίνει ένας καβγάς αλλά άντε να έχεις ανταλλάξει δυο κουβέντες και δυο γαλλικά, δεν φαντάζεσαι ότι ο άλλος μπορεί να σε φωτογραφίζει ως κακοποιητή» τόνισε.

«Για να λέει όμως ότι “αν εννοεί εμένα, είμαι πανέτοιμος να την αντιμετωπίσω”, είναι σαν να λέει ότι “όντως μπορεί να είχαμε κάποιες εντάσεις αλλά αν αυτή της έχει ονομάσει στο μυαλό της κακοποίηση, εγώ δεν το θυμάμαι έτσι και έχω μια άλλη αλήθεια”.

Εδώ σε αυτή την εκπομπή ήμασταν πρώτη που είπαμε ότι οφείλει η Άννα Μαρία στον Άρη Μακρή, αν δεν είναι αυτός, να βγει και να πει ότι όντως δεν είναι αυτός.

Απλά βλέποντας το πως τοποθετήθηκε ο Άρης με λεπτομέρειες κατάλαβα ότι ίσως νιώθει ότι υπάρχουν 2 – 3 γεγονότα που μπορεί εκείνη στο μυαλό της να τα έχει νιώσει ως σημάδια πιο έντονης παραβατικής συμπεριφοράς» πρόσθεσε ακόμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;