Φαίη Σκορδά: «Για εμένα δεν είναι ο Άρης Μακρής πίσω από την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη»
Φαίη Σκορδά: «Μπορεί να χάσει και τη δουλειά του»

 

 

 

 

 

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις με την ανάρτηση του Άρη Μακρή και όσα είχε πει η Άννα Μαρία Βέλλη για την youtuber φίλη της και όχι για το περιστατικό ξυλοδαρμού. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως πιστεύει ότι δεν είναι ο Άρη Μακρής εκείνος πίσω από την κακοποίηση.

«Όταν μία γυναίκα, ένας άνθρωπος, βγαίνει δημόσια και θέλει να μοιραστεί ένα προσωπικό βίωμα και αυτό μπορεί να βοηθήσει να αισθανθείς ότι “και σε εμένα έγινε αυτό”, ή “δεν φταίω κι εγώ”. Αυτές οι συμπεριφορές έχουν συνήθως μία επανάληψη, για καλό το έκανε, σωστό ήταν και το έβγαλε από μέσα της. Από εκεί και πέρα, εστιάζεις σε αυτό το γεγονός» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Αισθάνομαι όμως, επειδή δεν αναφέρεται ξανά στο περιστατικό και ούτε το είχε ξαναναφέρει, κι επειδή υπονοείται από το post του Μακρή ότι μπορεί κάποιος να το κάνει για τα like, αν ήθελε θα είχε δώσε μία συνέντευξη σε ένα πιο κοινωνικό περιβάλλον και να αναφερθεί με λεπτομέρειες. Δεν το έκανε όμως. Ένα χρόνο δεν ξαναμίλησε για το περιστατικό. Στο συγκεκριμένο θέλω να πω ότι εστιάζει στη φίλη της που κάνει παρέα με τον κακοποιητή της. Μου κάνει εντύπωση που αναφέρεται στη youtuber και όχι στο συγκεκριμένο περιστατικό. Τώρα για τον Άρη Μακρή το ξεχωρίζω γιατί για εμένα δεν είναι αυτός και μπορεί να χάσει και τη δουλειά του» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;