Άννα Μαρία Βέλλη: Τη φυγάδευσαν οι φίλοι της για να μην κάνει δηλώσεις στην κάμερα
Ένα παλιότερο θέμα έχει έρθει στην επικαιρότητα μετά τη χθεσινή ανάρτηση του Άρη Μακρή πως δεν έχει κακοποιήσει ο ίδιος την Άννα Μαρία Βέλλη.

 

 

 

 

Ένα παλιότερο θέμα έχει έρθει στην επικαιρότητα μετά τη χθεσινή ανάρτηση του Άρη Μακρή πως δεν έχει κακοποιήσει ο ίδιος την Άννα Μαρία Βέλλη, με την οποία στο παρελθόν ήταν ζευγάρι. Η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, προσπάθησε να αποσπάσει δηλώσεις από την Άννα Μαρία Βέλλη και η φίλη της την απέτρεψε και έβαλε τη μηχανή της μπροστά στην κάμερα.

«Είμαι φίλη της και σας ζητώ να φύγετε. Εγώ σας το λέω. Θα ήθελα να φύγετε. Όχι, δεν θέλω να τη ρωτήσετε τίποτα και να μην έρθει το μικρόφωνο κοντά. Γνωρίζετε ότι μία κοπέλα έχει περάσει κάποιες δυσκολίες και η κολλητή έρχεται και σας εκφράζει ότι επιθυμεί για την ασφάλεια της φίλης της και επειδή την ξέρει, να φύγετε. Δεν θα το συζητήσω. Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να μιλήσει μόνο εκείνη, άντε και ένα κοντινό της άτομο, όπως εγώ που σας λέει να φύγετε. Θέλω να φύγετε και δεν θα έχεις κανένα πλανάκι», είπε η φίλη της εμποδίζοντας την κάμερα να έχει πλάνο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;