4 βραβεία Όσκαρ για το POOR THINGS του Γιώργου Λάνθιμου, διαθέσιμο αποκλειστικά στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV
Για πρώτη φορά, αποκλειστικά στο Vodafone TV, βρίσκεται διαθέσιμη ολόκληρη η φιλμογραφία του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου.

Από τις πιο σημαντικές φωνές του σύγχρονου παγκόσμιου σινεμά, και σίγουρα ο πλέον βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης, ο Γιώργος Λάνθιμος έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του και στα φετινά Όσκαρ, αφού στην 96η απονομή, το «Poor Things», η τελευταία του ταινία, καρπώθηκε 4 χρυσά αγαλματίδια.

Η Έμα Στόουν, πρωταγωνίστρια στο επιστημονικής φαντασίας comedy φιλμ, «Poor Things», βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Άλασνταιρ Γκρέι, ως Μπέλα Μπάξτερ, κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, μετά και τη Χρυσή Σφαίρα σε Κωμωδία, το Bafta και το Βραβείο της Ένωσης Κριτικών. 

Τα υπέροχα βικτωριανά κοστούμια της Χόλι Γουάντιγκτον, τα εμβληματικά σκηνικά των Τζέιμς Πράις, Σονα Χιθ και Ζούσκα Μίχαλεκ και φυσικά το ιδιαίτερο μακιγιάζ και τα μαλλιά των Νάντια Στέισι, Μαρκ Κούλιερ και Τζος Γουέστον ήταν τα υπόλοιπα βραβεία, που έκαναν το «Poor Things» να κλείσει με επιτυχία τον κύκλο των βραβείων που ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η ταινία κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας.

Η ταινία που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις και τα 400.000 εισιτήρια στις ελληνικές αίθουσες, είναι διαθέσιμη στο Disney+ μέσα από το Vodafone TV, ενώ ένα αποκλειστικό αφιέρωμα σε ολόκληρη την φιλμογραφία του Γιώργου Λάνθιμου φιλοξενείται αποκλειστικά για τους συνδρομητές της υπηρεσίας.  

Για πρώτη φορά αποκλειστικά στο Vodafone TV βρίσκεται διαθέσιμη ολόκληρη η φιλμογραφία του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη. Από την «Κινέττα», τον υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας «Κυνόδοντα» και τις βραβευμένες στη Βενετία για το σενάριό τους «Άλπεις», τον υποψήφιο για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου «Αστακό», τον βραβευμένο στις Κάννες «Θάνατο του Ιερού Ελαφιού, μέχρι το μικρού μήκους «Nimic» με τον Ματ Ντίλον, την υποψήφια για 10 Όσκαρ «Ευνοούμενη», αλλά και το «Poor Things» στο Disney+, όλος ο Γιώργος Λάνθιμος είναι αποκλειστικά στο Vodafone TV.

Τέλος, η «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ, η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις της περασμένης χρονιάς, με περισσότερα από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στο παγκόσμιο box office, που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το «What Was I Made For?» και έκανε την Μπίλι Άιλις, τη νεότερη κάτοχο 2 βραβείων Όσκαρ, έρχεται σύντομα αποκλειστικά διαθέσιμη για τους συνδρομητές του Vodafone TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
3'
73 - 58
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;