Beyoncé: Ποιο θρυλικό κομμάτι λέγεται ότι διασκευάζει στο νέο της άλμπουμ;
Η Beyoncé βρίσκεται για πρώτη φορά στην κορυφή των country charts, μετά την κυκλοφορία του νέου κομματιού της «Texas Hold'Em».

Ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια της Ντόλι Πάρτον το «Jolene», υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμπεριληφθεί στο νέο άλμπουμ της Beyoncé.

Η Ντόλι Πάρτον, η οποία όπως έχει δηλώσει είναι μεγάλη θαυμάστρια της Beyoncé, αποκάλυψε πως η διάσημη τραγουδίστρια  διασκεύασε ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια της, το οποίο μπορεί να συμπεριληφθεί στο νέο της άλμπουμ. Το «Renaissance Act II», το νέο άλμπουμ της Beyoncé, περιλαμβάνει δύο επιτυχημένα κάντρι τραγούδια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, τα «Texas Hold ‘Em» και «16 Carriages» και θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου.

Η Ντόλι Πάρτον αποκάλυψε πως η τεράστια επιτυχία του 1974, το τραγούδι «Jolene», υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ένα από τα τραγούδια του νέου άλμπουμ της Beyoncé. «Νομίζω ότι ηχογράφησε το «Jolene» και νομίζω ότι πιθανότατα θα είναι στο άλμπουμ της και είμαι πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κορυφαία τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν λίγο καιρό, αναφέρθηκε στο νέο τραγούδι της Beyoncé «Texas Hold’Em» το οποίο κατέκτησε την κορυφή του Country Chart του Billboard. «Είμαι μεγάλη θαυμάστρια της Beyoncé και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έκανε ένα country άλμπουμ. Οπότε συγχαρητήρια για το νούμερο ένα τραγούδι στο Billboard Hot Country», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντόλι Πάρτον.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolly Parton (@dollyparton)

Την ανάρτησή της συνόδευσε με την μελωδία του κομματιού, ενώ μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφέρει πως «ανυπομονεί να ακούσει ολόκληρο το άλμπουμ». Η Beyoncé βρίσκεται για πρώτη φορά στην κορυφή των country charts, μετά την κυκλοφορία του νέου κομματιού της «Texas Hold’Em».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;