Ζώδια: Ερμής στον Κριό από 10 Μαρτίου - Με οξυδέρκεια, αμεσότητα, στρατηγική
Ο Ερμής θα παραμείνει στον Κριό ως τις 15 Μαΐου - Τι θα φέρει στο κάθε ζώδιο

Ζώδια: Ερμής στον Κριό 10 Μαρτίου  – Με οξυδέρκεια, αμεσότητα, στρατηγική

Από την Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Αλλαγή και αμεσότητα σε σκέψη, λόγο και αποφασιστικότητα, σε μία μακριά διαδρομή: Από την Κυριακή 10 Μαρτίου, ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού…Θα παραμείνει ως την 15η Μαΐου.

Ο λόγος της μακράς παραμονής του Ερμή στον Κριό, οφείλεται στο γεγονός του ότι θα είναι σε ανάδρομη κίνηση από την 2α Απριλίου (σε στάση) και στην ουσία από την 3η Απριλίου ως την 25η του μηνός. Στο θέμα αυτό θα έχουμε ξεχωριστό αφιέρωμα.

Η διαδρομή του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, ζώδιο της αδυναμίας του, έφερε σκέψεις περίπλοκες και ασαφείς, αποφάσεις δύσκολες, συζητήσεις δυσνόητες. Πικρίες, απογοητεύσεις, αναστάτωση και αβεβαιότητα, άφησε μέσα στις παρανοήσεις του Ερμής στους Ιχθείς. Περιορίστηκε η ευθυκρισία μας, αποκαλύφθηκαν όμως ταυτόχρονα πλάνες και λάθη.

Ήταν εύκολο να μας παραπλανήσουν, να πιστέψουμε σε ουτοπίες, να αφεθούμε σε ασαφείς υποσχέσεις ή προσδοκίες…

Από την 10η Μαρτίου όμως αλλάζει το τρόπος που παίρνουμε αποφάσεις. Είμαστε μαχητικοί, άμεσοι, δραστικοί, παρορμητικοί και διεκδικητικοί.

Με περισσότερο ενθουσιασμό, πρωτοβουλίες και παράτολμες επιλογές, θα αφήσουμε οριστικά πίσω τον δισταγμό και την ανασφάλεια. Θα έρθουμε σε ρήξη με το παρελθόν, θα αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά τα «φαντάσματα» του χθες.

Στο ζώδιο του Κριού, έχουμε στρατηγική, αποφασιστικότητα, τόλμη και περισσότερη δυναμική στη σκέψη, στις ιδέες, στις επιλογές. Είμαστε μαχητικοί και έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε προκλήσεις κάθε είδους, να συγκρουστούμε και να διεκδικήσουμε ξανά τη ζωή μας!

Προκαλούμε την τύχη μας, ωθούμε άμεσα την στρατηγική μας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής του Ερμή στον Κριό, οι προκλήσεις που μας περιμένουν είναι:

  • Άμεση δράση και αντίδραση
  • Εριστικός λόγος
  • Μαχητικός λόγος
  • Kαυστικός λόγος
  • Πρωτοβουλίες
  • Ευφυείς επιλογές
  • Ριψοκίνδυνες αποφάσεις
  • Διεκδίκηση
  • Στρατηγική σκέψη
  • Ισχυρογνωμοσύνη
  • Οξύτητα του νου

Ας φέρουμε την Άνοιξη στη ζωή μας!

Συμβουλές για κάθε ζώδιο, Ήλιου και ωροσκόπου

Κριός

Ο λόγος σας είναι οξύς, άμεσος, δυναμικός και εριστικός. Ωστόσο, είστε ετοιμοπόλεμοι, με στρατηγική και ικανότητα διαχείρισης δύσκολων καταστάσεων. Σας χαρακτηρίζει η θέληση και ο ενθουσιασμός σας παρακινεί αυτή την εποχή. Μην διστάζετε.

Αρχηγική τάση, μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρογνωμοσύνη.

Ταύρος

Εσωτερική ένταση, περισσότερες ανησυχίες και μία ιδέα που ελλοχεύει αλλά προς το παρόν δεν βρίσκει διέξοδο για υλοποίηση. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε αυτό που σας ενδιαφέρει και σας απασχολεί, πιστεύοντας πως υπάρχει πρόοδος.

Πιστέψετε στις δυνατότητές σας και στην ανάγκη για ένα νέο σχέδιο.

Δίδυμοι

Φίλοι και γνωριμίες, ενδέχεται να σας παρακινήσουν προκειμένου να προχωρήσετε σε ένα σας στόχο. Ο κοινωνικός περίγυρος ενδιαφέρεται για τις ιδέες σας, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αποδεχτεί και την ηγετική σας παρότρυνση.

Ας αποφύγετε να είστε δεικτικοί ή υπερβολικά πιεστικοί. Δεν αντιλαμβάνονται όλοι με τον ίδιο τρόπο τους στόχους.

Καρκίνος

Σας ενδιαφέρει η αναγνώριση και η κοινωνική υπεροχή. Αυτή την εποχή υπάρχουν δυνατότητες να «περάσει» ένα προσωπικό σας σχέδιο, είτε στην καριέρα, είτε σε ένα συλλογικό χώρο. Ενδεχομένως πείθετε με τον παρορμητισμό σας και με την αποφασιστικότητά σας.

Μην είστε πολύ απαιτητικοί ή εγωιστές, γιατί ενδέχεται. Αφήστε «χώρο» και σε άλλους ή άλλες ιδέες.

Λέων

Μία ενδιαφέρουσα εποχή για περαιτέρω γνώση, επιμόρφωση, μετακινήσεις νοερά ή και φυσικά, ανάλογα με τις δυνατότητες. Οι αντιλήψεις σας διευρύνονται και ανοίγετε ορίζοντες. Κατά συνέπεια, μπορείτε να εμπιστευθείτε μία τολμηρή επιχείρηση, ή να βρείτε υποστηρικτές γι’ αυτή.

Θα ήταν καλό να μην νιώθετε πως έχετε πάντα δίκιο σε όλα.

Παρθένος

Σας ενδιαφέρει να κατανοήσετε την ανασφάλειά σας ή να κερδίσετε περισσότερα οφέλη, καθώς η εποχή προκαλεί αβεβαιότητα. Προφανώς χρειάζεται να διεκδικήσετε περισσότερα, είτε υλικά είτε συναισθηματικά. Μπορείτε να τολμήσετε μία κατάκτηση!

Η αγωνία προσθέτει άγχος και γι’ αυτό ας κάνετε σωστά τον σχεδιασμό και μην επιταχύνετε τις εξελίξεις.

Ζυγός

Ανταγωνιστικές απόψεις, φέρνουν ρήξη προφανώς, είτε σε συνεργασίες, είτε στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο αποκαλύπτεται η πρόθεση του καθενός και αυτό οδηγεί σε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Είναι η εποχή όπου θα παραμείνουν πλάι σας, όσοι πραγματικά ταιριάζουν με σας.

Μην επιβάλλεστε στους άλλους πιεστικά, αλλά διατηρείτε και τα δικά σας όρια.

Σκορπιός

Με την επιμονή που σας διακρίνει, θα κατορθώσετε ένα νέο έργο, ακόμη κι αν αυτό αποτελεί επιπρόσθετη δέσμευση και κόπωση. Προσέχετε τις διενέξεις με το εργασιακό περιβάλλον και την υγεία σας, τρώτε καλά, υγιεινά και σωστά.

Αδέξιες κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ατυχήματα ή ατυχείς διαφωνίες.

Τοξότης

Είστε σε μία θετική περίοδο εξελίξεων, είτε σε δημιουργικό πεδίο, είτε στην ερωτική σας ζωή, Αν είστε μόνοι, ας κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, καθώς σας ενδιαφέρει να δώσετε βαρύτητα στην έμπνευση και να αναδείξετε ένα ταλέντο σας.

Μην είστε επιπόλαιοι στις προσωπικές σχέσεις.

Αιγόκερως

Θα είναι μία εποχή με πολλές συζητήσεις και αναλύσεις στην προσωπική σας ζωή. Ίσως σας ενδιαφέρει η διαπραγμάτευση για ένα περιουσιακό στοιχείο. Είναι κατάλληλο το χρονικό διάστημα για να προχωρήσετε.

Ας μην είστε ανυπόμονοι με τους οικείους σας.

Υδροχόος

Θα έχετε αρκετά θέματα να επιλύσετε αυτή την περίοδο και πρέπει να παρθούν οι πρωτοβουλίες από εσάς. Επομένως είστε αεικίνητοι, με πολλές επαφές στην επικοινωνία, προτάσεις, ιδέες, διεκδικήσεις. Οι συμφωνίες ξεκινούν κυρίως από μέρους σας.

Μην είστε βιαστικοί, εξετάζετε κάθε σημαντικό θέμα που χρειάζεται μελέτη.

Ιχθείς

Μία θετική εποχή για να απασχοληθείτε με τα προσωπικά σας οφέλη, κέρδη, απώλειες. Προφανώς οφείλετε να είστε περισσότερο τολμηροί και διεκδικητικοί. Η αναβλητικότητα δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα. Η άμεση δράση όμως, δίνει καλές προοπτικές.

Μην είστε παρορμητικοί ή ανακόλουθοι με τις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;