Το Google Wallet γίνεται ακόμα πιο χρηστικό
Μπορεί πλέον να δεχτεί εισιτήρια κινηματογράφων και κάρτες επιβίβασης απευθείας μέσω Gmail

Νέες λειτουργίες που κάνουν το Google Wallet πιο χρηστικό ανακοίνωσε η Google σε επίσημη ανάρτηση στο developers blog της. Πιο συγκεκριμένα κάρτες επιβίβασης καθώς και εισιτήρια κινηματογράφου θα περνάνε αυτόματα στο Google Wallet, μόλις σου έρθει το email επιβεβαίωσης της κράτησης, αρκεί φυσικά αυτό να είναι Gmail. Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη προς το παρόν για συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες και αλυσίδες multiplex, όμως θα προστεθούν περισσότερες εταιρείες τους επόμενους μήνες. 

 

Ταυτόχρονα, η εφαρμογή θα σου δίνει την επιλογή να αρχειοθετήσεις χειροκίνητα πάσα και εισιτήρια που έχεις χρησιμοποιήσει ή που έχουν λήξει, ώστε να κρατάς το wallet σου πιο καθαρό, ενώ η δυνατότητα της αρχειοθέτησης θα είναι διαθέσιμη και από το smartwatch σου, αν και εφόσον χρησιμοποιεί Wear OS (το λειτουργικό της Google για smartwatches). 

Όλες αυτές οι κινήσεις είναι μέρος της προσπάθειας της Google να κάνει το ψηφιακό πορτοφόλι της πιο χρηστικό στην καθημερινότητα και συγκρίσιμο με το Apple Wallet που αυτή τη στιγμή προσφέρει καλύτερο integration, ειδικά σε ότι αφορά τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες μέσω του Apple Watch. Φυσικά την ίδια στιγμή στην Ευρώπη η Apple σύντομα θα έχει και πρόσθετο ανταγωνισμό, καθώς σύμφωνα με τις επιταγές του Νόμου Περί των Ψηφιακών Αγορών, έχει υποχρεωθεί να ανοίξει την πρόσβαση στο NFC chip του iPhone σε τρίτους προγραμματιστές και σύντομα αναμένεται να δούμε και άλλες εφαρμογές ψηφιακού πορτοφολιού και πληρωμών στο iOS πέραν του Apple Wallet και του Apple Pay.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
87'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
86'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
3'
64 - 95
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
8'
59 - 51
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;