Έξοδος στην Αθήνα - Carnival Edition: Τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτι για το ΠΣΚ (8-10/3)
Street Radio Masque Party, ΣΙΓΙΟΥ ΔΕΑΡ The Party, The EPIC Carnival Party και άλλα πολλά άχαστα αποκριάτικα πάρτι στο «Έξοδος στην Αθήνα» για αυτή την εβδομάδα!

Αυτή την εβδομάδα το Έξοδος στην Αθήνα, φοράει την αποκριάτικη στολή του και σας προτείνει τα καλύτερα events της πόλης για να καρναβαλιστείτε!

Πάμε να τα δούμε!

Street Radio Masque Party

έξοδος στην Αθήνα

8/3

Ήρθε η ώρα για το masque party του Street radio! Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 21:00 στο αγαπημένο μας στέκι στο κέντρο της Αθήνας, το Μαριονέτα bar.

Μουσικές από τους Blues Brothers, (aka Spyros Koul και Nikolas G.) που επανέρχονται επεισοδιακά στα decks, υπό την επίβλεψη του “Θεού” (on a mission from God aka: Ilias Flashdance memories)

Τι εννοείς όταν ρωτάς “Θα ντυθούμε;” ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Δείτε εδώ περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

ΣΙΓΙΟΥ ΔΕΑΡ: To πιο inclusive πάρτυ έρχεται στις 9 Μαρτίου από το Vodafone CU

9/3

Το Vodafone CU συνεχίζει να σχεδιάζει μοναδικές εμπειρίες για τους συνδρομητές του και παρουσιάζει το ΣΙΓΙΟΥ ΔΕΑΡ: THE PARTY, το πάρτυ που απευθύνεται σε όλα τα άτομα, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι, πως ντύνονται και τι μουσική ακούν. Το πιο inclusive και προσβάσιμο πάρτι του CU ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 9/3 και ώρα 22:00 στο FLOYD CLUB.

Αυτό το πάρτι είναι γεμάτο μουσική και εκπλήξεις. Το ρυθμό θα δίνει το κορυφαίο DJ δίδυμο Bolek & Lolek, ενώ σε ένα μυστικό δωμάτιο οι DJs Amelia & Bando θα δημιουργήσουν το απόλυτο techno experience. Φυσικά, δε θα λείψουν live acts, όπως drag show με πρωταγωνίστρια την Marianah Grindr αλλά και καλεσμένοι έκπληξη που θα αποκαλυφθούν εκείνη τη στιγμή. Θα υπάρχει live διερμηνεία κατά τη διάρκεια acts για κωφούς και βαρήκοους, ενώ ο χώρος είναι προσβάσιμος για άτομα με αναπηρία, έτσι ώστε να μη λείπει κανείς.

Δείτε εδώ περισσότερα!

The EPIC Carnival Party – ARCH

έξοδος στην Αθήνα

8/3

Το EPIC Party επιστρέφει με καρναβαλικό mood στo ARCH ( Λ. Κωνσταντινουπόλεως 111 ) την Παρασκευή 8 Μαρτίου ( Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας )

CARNIVAL & PARTY ANTHEMS – GUILTY PLEASURE BANGERS – TODAY’S 🔥 HITS – 90S RNB & Y2K VIBES – CHEESY POP HITS – 80s / 90s / 00s / 10s / POP / DISCO / RNB / TRASH

Δείτε εδώ περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Groovy Stomp – A funky Carnival Party

9/3

Οι Funkywise έρχονται για πρώτη φορά στο Stomping Ground σκοπεύοντας να ξεσηκώσουν με funk και soul ρυθμούς σε ένα διαφορετικό, αποκριάτικο party!
Φέρτε τα χορευτικά σας παπούτσια (ή και όχι), τα μεγάλα σας χαμόγελα και την τρελή σας διάθεση, γιατί αυτό το πάρτι δεν πρέπει να το χάσετε!

Δείτε εδώ περισσότερα!

One night in Cuba Habibi – Masque Latin Party

έξοδος στην Αθήνα

10/3

Αυτή την Κυριακή συνδυάζουμε Κούβα με Αραβικές Νύχτες!
Έχουμε Σούπερ Oriental Show από Paoulina Kolai!!

Θέμα Χίλιες και μια Νύχτες! Η καλύτερη Στολή θα κερδίσει Μπουκάλι!!
Mεταφερθείτε στην Μέση ανατολή σε μια Μασκέ βραδυά που δεν έχετε ξαναζήσει! Η μουσική θα είναι η καρδιά του πάρτυ μας! Ακούστε τους ρυθμούς της κουβανέζικης Salsa, του Mambo και της Bachata που θα σας παρασύρουν σε έναν κόσμο γεμάτο χορό και πάθος.

Είτε είστε έμπειροι χορευτές, είτε απλά θέλετε να απολαύσετε την ατμόσφαιρα του Καρναβαλίστικου Λάτιν, το πάρτυ μας θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Ελάτε να διασκεδάσετε με φίλους και να ζήσετε τη μαγεία του κουβανέζικου πάθους!

Δείτε εδώ περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Masque Party – Danstage Friday Night

8/3

Aυτή τη Παρασκευή έχουμε Μασκέ Θεματικό Πάρτυ!!
Θέμα Γιατροί και Νοσοκόμες!

Η πιo Σέξi ή αστεία Στολή κερδίζει ένα μπουκάλι από το μαγαζί!

Σας περιμένουμε στο πιο τρελό αποκριάτικο Σαλσομπατσατοπαρτο του Addictiva για ασταμάτητο χορό μέχρι το πρωί!!
Κορυφαίοι Μπατσατέροι και Σαλσέροι σε περιμένουν στη Πίστα για Παρτάρα που θα σε ταξιδέψει στην εξωτική Κούβα και τον ερωτικό Άγιο Δομίνικο!!!!

Δείτε εδώ περισσότερα!

Αυτό το πάρτι δεν είναι άλλο ένα αποκριάτικο πάρτι

έξοδος στην Αθήνα

9/3

Στις 9 του Μάρτη έχει Αφαντοπάρτυ. Αφαντοπάρτυ αν δεν πας τα μαλλιά σου θα τραβάς.»
Ο ντελάλης μίλησε και τα είπε όλα!

Βγάλε από την ναφθαλίνη την αποκριάτικη στολή σου, βάλε όλο το στρας που έχεις στο σπίτι σου, φόρα το ρούχο που δεν τόλμησες ποτέ να φορέσεις και κάνε εμφάνιση στο πιο glossy αποκριάτικο πάρτυ της χρονιάς.

Αυτό το πάρτυ είναι η ευκαιρία σου να νιώσεις απόλυτα το εαυτό σου και να ζήσεις για λίγες ώρες όπως πραγματικά θέλεις: Ντύσου όπως θες! Χόρεψε όπως θες! Φάσωσε όποιο θες (ακόμα και τα τριτοξάδερφα σου από την Αγριά ), αρκεί να το θέλει και αυτό!
Και μην ξεχνάς ποτέ οτι το κριντζ δεν υπάρχει.

Σεξιστικές, ομοφοβικές, τρανσφοβικές και ρατσιστικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν αποδεκτές. Στο πάρτυ θα υπάρχει μωβ χώρος για την καταγγελία παραβιαστικών συμπεριφορών.

Απαραίτητο είναι να έχεις στο νου σου την έννοια της αποδοχής και της συναίνεσης.

Δείτε εδώ περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Αποκριάτικο και επετειακό Trash Party

8/3

Ο Ροινόκερος έχει γενέθλια και το γιορτάζει! 1 χρόνος γεμάτο γεύσεις, μουσική και ξέγνοιαστες στιγμές!

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου!

Ελάτε να γιορτάσουμε παρέα στο αποκριάτικο πάρτι γενεθλίων μας, και να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες αναμνήσεις.

Δείτε εδώ περισσότερα!

Party Maske Non- Stop

Έξοδος στην Αθήνα

8/3

Ήρθε η ώρα για το καθιερωμένο Party Maske με ξέφρενο χoρό, αποκριάτική διάθεση και πολλά κοκτέιλ στο μοναδικό στο χώρο του Momix (Molecular Mixology Bar Concept) στο Γκάζι.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε non-stop…

Δείτε εδώ περισσότερα για το πάρτι που προτείνει το Έξοδος στην Αθήνα!

Ed Far και Liquid Luck στο Γυάλινο Upstage

Έξοδος στην Αθήνα

8/3

ρεπερτόριο από την διεθνή και ελληνική μουσική σκηνή, ο Ed Far επιστρέφει στο Γυάλινο UpStage την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 22:30 με κλασσικά κι αγαπημένα τραγούδια.

Γνωστές επιτυχίες, νέες δημιουργίες, πολύ κέφι σε ένα πρόγραμμα για τους μύστες της ροκ μουσικής.Γνωστές επιτυχίες, νέες δημιουργίες, πολύ κέφι σε ένα πρόγραμμα για τους μύστες της ροκ μουσικής.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες!

ΘέατροWaTT Masque Party vol. 3

έξοδος στην Αθήνα

8/3

Ένα βήμα πριν γίνει θεσμός.

Ως ΘεατροWaTT λατρεύουμε τα πάρτι και όταν ειδικά έρχονται Απόκριες τρελαινόμαστε!
Και φέτο(ς) λοιπόν σας περιμένουμε για έναν τζερτζελέ (τουρκική zelzele = διασκεδαστική φασαρία) που όμοιο του δεν έχετε ξαναβιώσει.

Ετοιμαστείτε, στολιστείτε, ντυθείτε – όχι πως θα ερχόσασταν γυμνοί αλλά είναι μασκέ το πάρτι και εσείς δεν είστε τίποτα ξενέρωτοι / άσε που θα έχει διαγωνισμό κοστουμιού με δωράρες, και ΑΠΛΑ ΕΛΑΤΕ.

Δείτε εδώ περισσότερα!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;