ΠΑΟΚ - Άρης Super League: Live Streaming
Δείτε το ΠΑΟΚ - Άρης της Super League σε Live Streaming απόψε στις 21:00!

Ματσάρα στην Τούμπα! ΠΑΟΚ και Άρης τίθενται αντιμέτωποι για την πρώτη αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (21:00).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE SCORE ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

10 Μαρ. 2024
ΠΑΟΚ
FT
0 - 1
Άρης
31'
Loren Morón (Kike Saverio )
46'
Karim Ansarifard
Loren Morón
Thomas Murg
Giannis Konstantelias
59'
Marcos Antônio
Stefan Schwab
59'
Stefan Schwab
60'
66'
Karim Ansarifard
Jonny
Kiril Despodov
71'
Brandon
Stefanos Tzimas
71'
Andrija Zivkovic
75'
76'
Álvaro Zamora
Kike Saverio 
77'
Fran Vélez
Jean Jules Mvondo
Soualiho Meïté
Magomed Ozdoev
78'
90'
G. Fetfatzidis
Magomed Shapi Suleymanov
90'
Franco Ferrari
90'
Birger Verstraete
90'
Franco Ferrari
Vladimír Darida

ΠΑΟΚ

Με άδεια χέρια έφυγε από το Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ. Δεν κατάφερε να σταθεί όρθιος στο Μάξιμιρ και η πρόκριση στα προημιτελικά αρχίζει και χλομιάζει. Θα πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που όμως, έχει μπροστά της και τη μάχη με τον Άρη. Οι δοκιμασίες δεν σταματούν για τους «ασπρόμαυρους», που δε θα έχουν ούτε την υποστήριξη των φιλάθλων τους στο αποψινό παιχνίδι της Τούμπας. Το τέλος της regular season του ελληνικού πρωταθλήματος βρήκε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή, μετά και το στραβοπάτημα της ΑΕΚ στο «Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 60 πόντους και αναζητούν μονάχα το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Στα αγωνιστικά, Μιχαηλίδς και Εκόνγκ παραμένουν στα πιτς. Παράλληλα, στην αποστολή δεν βρίσκονται ούτε οι Σάστρε, Σαμάτα και Τσιγγάρας. Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ , Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

Άρης

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο μεγάλο ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ! Φορτσάτη η ομάδα του Άκη Μάντζιου, καθώς κλείδωσε την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Ο μεγάλος στόχος επετεύχθη για τους «κιτρίνους», που θέλουν να κάνουν την ζημιά και στον συμπολίτη τους. Στην 5η θέση της κατάταξης ο Άρης, έχοντας συγκεντρώσει 42 πόντους. Το θετικό για τον προπονητή των φιλοξενούμενων είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για το αποψινό ντέρμπι.

Αναλυτικά η αποστολή των «κίτρινων»: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φιαμπιάνο, Ροζ, Φραν Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης. «Από θέμα επιβάρυνσης και οι δύο ομάδες είχανε παιχνίδια ενδιάμεσα. Αγωνιστικά δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ως ομάδα κι εμείς παρομοίως. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουν δείξει οι ομάδες μέχρι τώρα. Είναι, όμως, ένα ντέρμπι κι όλοι καταλαβαίνουν τη σημασία του, είτε είναι εντός έδρας, είτε εκτός για την κάθε ομάδα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει πόσο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και πνευματικά και σωματικά», τόνισε ο Άκης Μάντζιος.

  • Δείτε το ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ εδώ σε  Live Streaming 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;