Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Super League: Live Streaming
Δείτε το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός της Super League σε Live Streaming απόψε στις 20:30!

Όλα τα βλέμματα στο Φάληρο. Εκεί που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την πρώτη αγωνιστική των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος (20:30).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE SCORE ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

10 Μαρ. 2024
Ολυμπιακός
68'
1 - 2
Παναθηναϊκός
7'
Yury Lodygin
Bartlomiej Dragowski
Fran Navarro
19'
(André Horta)Daniel Podence
23'
Daniel Podence
27'
41'
Anastasios Bakasetas 
45'
Fotis Ioannidis
55'
Filip Mladenovic
André Horta
Chiquinho
59'
60'
Samet Akaydin 
Georgios Masouras
Konstantinos Fortounis 
60'
Chiquinho
67'

Ολυμπιακός

Μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό που κλείνει 99 χρόνια ζωής. Να επουλώσει τις πληγές της βαριάς ήττας από την Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Δύσκολα τα πράγματα για τους «ερυθρολεύκους», που καλούνται να κάνουν μεγάλη υπέρβαση στη Σερβία. Προς το παρόν, αφήνουν στην άκρη την ευρωπαϊκή μάχη και επικεντρώνονται στο ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Πολύ σημαντικό το αποψινό ματς του «Καραϊσκάκης», μιας και οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει ξανά στο κόλπο του τίτλου. Πέντε διαδοχικές νίκες μετράνε στην εφετινή Super League οι Πειραιώτες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 57 πόντους.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ρέτσου, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Ζέλσον Μαρτίνς. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Μπιανκόν, Μπότης, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Αραμπί, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Άμπι, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ροντινέι, Τζολάκης.

Παναθηναϊκός

Στην αντίπερα όχθη, το ένα στραβοπάτημα διαδέχεται το άλλο για τον Παναθηναϊκό. Πολλά τα προβλήματα για τους «πρασίνους», που απώλεσαν άλλους δύο βαθμούς. Αυτή τη φορά στο Γεντί Κουλέ. Τρίτη ισοπαλία στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ, που έχει πέσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αν το τριφύλλι φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τότε η υπόθεση τίτλος χλομιάζει αρκετά.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, ο Τούρκος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τους Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και τον Γεντβάι που έκανε θεραπεία. «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ σημαντικός αντίπαλος και στο γήπεδο του, με την βοήθεια των οπαδών του, συνήθως παρουσιάζεται καλύτερος. Έχει αλλάξει προπονητή, έχει αλλάξει δηλαδή… σελίδα. Με το νέο τεχνικό έχουν γενικά καλύτερη εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας ωραιότερο ποδόσφαιρο. Πάντα το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι σημαντικός αγώνας και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένας ματς το οποίο ακολουθεί πολύς κόσμος και θέλει να δει τι έγινε. Ελπίζω την Κυριακή να νικήσει η πλευρά που έχει παίξει καλύτερα», τόνισε ο Φατίχ Τερίμ.

  • Απολαύστε το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Πηγή cover photo: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;