Βρετανία: Συνελήφθη 11χρονος που οδηγούσε αυτοκίνητο σέρνοντάς κλεμμένο τροχόσπιτο
«Δεν περιμέναμε να βρούμε έναν μικρό μαθητή στο τιμόνι»

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 11χρονο που οδηγούσε αυτοκίνητο σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο στη Βρετανία, ρυμουλκώντας ταυτόχρονα ένα κλεμμένο τροχόσπιτο.

Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν ότι κλάπηκε ένα τροχόσπιτο από ένα κάμπινγκ κοντά στο Θερσκ της βορειοανατολικής Αγγλίας και ενημερώθηκαν ότι το ρυμουλκούσε μια μαύρη BMW. Αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Μ1 που συνδέει το Λονδίνο στα νότια με το Λιντς στα βόρεια.

«Δεν περιμέναμε να βρούμε έναν μικρό μαθητή στο τιμόνι», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αστυνομία του Βόρειου Γιορκσάιρ. «Από έρευνα στο αυτοκίνητο αποκαλύφθηκε επίσης εξοπλισμός που χρησιμοποιούνταν συνήθως από ύποπτους για κλοπές και μια επιλογή πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων».

Ο λοχαγός Paul Cording, της αστυνομίας του Βόρειου Γιορκσάιρ, είπε στο X : «Ακόμη και μετά από περισσότερα από 23 χρόνια υπηρεσίας, συναντάς πράγματα που δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις. Όπως χθες, όταν μια εξαιρετική γρήγορη δουλειά από την ομάδα εντόπισε ένα πρόσφατα κλεμμένο τροχόσπιτο που ρυμουλκείται από ένα όχημα σε ψεύτικες πινακίδες, αλλά στη συνέχεια για να βρεθεί ο οδηγός ήταν μόλις 11 ετών».

Η νόμιμη ηλικία από την οποία επιτρέπεται η οδήγηση στη Βρετανία είναι τα 17. Ο 11χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για σειρά αδικημάτων, όπως κλοπή, διάρρηξη και παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένης της επικίνδυνης οδήγησης. Αφέθηκε ωστόσο ελεύθερος υπό όρους μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;