Hawk x Dani Gambino x Wang - “The Deal”: Η απόλυτη τριπλέτα του ελληνικού rap game είναι γεγονός
Ήδη από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή στο κοινό η κυκλοφορία του EP, το “The Deal” έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, πείθοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

The Deal” – Το EP με την υπογραφή τριών εκ των πιο επιδραστικών καλλιτεχνών του ελληνικού rap game μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos Emi, A Universal Music Company, και ήρθε για να αφήσει ιστορία.

Το “The Deal” αποτελεί μια μουσική σύμπραξη των Bloody Hawk, Dani Gambino και Wang σε 5 ολοκαίνουργια τραγούδια: κάθε ένα με το μοναδικό του στυλ και χαρακτήρα, όπως άλλωστε και οι τρεις τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους rappers.

Ο λυρικός Bloody Hawk, o επαναστατικός Dani Gambino και ο πολυποίκιλος Wang ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία από τις σπουδαιότερες κυκλοφορίες των τελευταίων ετών στην ραπ σκηνή, μια κίνηση που επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά τη δυναμική που έχει το συγκεκριμένο είδος μουσικής στην ελληνική μουσική βιομηχανία εδώ και δεκαετίες.

Ήδη από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή στο κοινό η κυκλοφορία του EP, το “The Deal” έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, πείθοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Με περισσότερα από 130.000 likes στην ανακοίνωση της συνεργασίας τους στο Instagram και με εκατοντάδες σχόλια, οι τρεις ράπερς κυριολεκτικά έσπασαν όλα τα κοντέρ, πριν καν ακουστεί το πρώτο beat των τραγουδιών τους.

Άλλωστε η επιτυχία δεν θα μπορούσε παρά να είναι δεδομένη όταν αναφερόμαστε στους συγκεκριμένους καλλιτέχνες: κορυφαία chart peaks με κάθε τους κυκλοφορία, sold out συναυλίες, πολυπλατινένια album & singles και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα αποτελούν μερικά από τα κατορθώματα των τριών καλλιτεχνών που συναντιούνται για πρώτη φορά δισκογραφικά σε ένα κοινό καλλιτεχνικό project – το πρώτο και μοναδικό στο είδος του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ως ένα άλλο νέο «τρίπτυχο της επιτυχίας», οι Bloody Hawk, Dani Gambino και Wang μας μαγνητίζουν μέσα από το ομώνυμο “The Deal”, το old school “Crew”, το μοναδικό «Ουλές», το εκρηκτικό “Maalox”και το αισθηματικό «Κάθε Μέρα», αποδεικνύοντας περίτρανα το φάσμα των καλλιτεχνικών ικανοτήτων τους.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
77'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
76'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
9'
50 - 76
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
1'
55 - 50
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;