Klavdia: «Με έχουν συγκρίνει πάρα πολλές φορές με την Νανά Μούσχουρη»
Η Klavdia παραχώρησε μία συνέντευξη στο The 2night Show.

 

Το βράδυ της Τετάρτης (6/3) η Klavdia βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «The 2Night Show». Η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα τροχαίο που είχε και στο οποίο έσπασε ο πρώτος της σκελετός γυαλιών, αφηνοντάς της σημάδι στο κεφάλι.

«Ο πρώτος μου σκελετός γυαλιών ήταν ένας άλλος, που μοιάζει με αυτόν, αλλά δυστυχώς μου έσπασε σε ένα τροχαίο. Δυστυχώς γιατί μου άρεσε πάρα πολύ εκείνο το γυαλί. Από το τροχαίο όλα είναι καλά, μόνο μια γραμμούλα έχει μείνει στο κεφάλι και το μόνο που έσπασε ήταν τα γυαλιά. Ο μαύρος σκελετός είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου σε μια ξεχωριστή θέση. Λίγο όμως είχα κουραστεί με τον περιορισμό στην όραση, πήγα για λίγο σε διάφανο και επέστρεψα ξανά στο μαύρο το κλασικό, το ωραίο, το πατροπαράδοτο» είπε αρχικά η Klavdia αναφερόμενη στο τροχαίο και τον λόγο που άλλαξε τον σκελετό των χαρακτηριστικών γυαλιών της.

«Δυσκολεύομαι να με φανταστώ χωρίς γυαλιά, είναι σήμα κατατεθέν! Η αλήθεια είναι πως με έχουν συγκρίνει πάρα πολλές φορές με την Νανά Μούσχουρη. Το ακούω δηλαδή μέχρι και τώρα, ήδη από το “Voice” το άκουγα αυτό πριν από έξι χρόνια.

Μέχρι στιγμής δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς γυαλιά! Ακόμα και όταν τα βγάζω δηλαδή για να κάνω το μπάνιο μου και τα σχετικά και βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, λέω “ρε παιδάκι μου, πώς γίνεται να αλλάζει τόσο πολύ το πρόσωπο”. Πέρα από το ότι δεν βλέπω κιόλας, γιατί δεν τα φοράω μόνο για στιλ”» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;