Παντρεύονται Κρις Μάρτιν και Ντακότα Τζόνσον - Με τις «ευλογίες» της Γκουίνεθ Πάλτροου
«Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον από την πρώτη μέρα, οπότε το επόμενο βήμα ήταν αναπόφευκτο»

Φουλ ερωτευμένοι είναι ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον. Ο τραγουδιστής των Coldplay, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ζήτησε από την ηθοποιό πριν από λίγο καιρό να τον παντρευτεί.

«Είναι ξετρελαμένοι ο ένας με τον άλλον από την πρώτη μέρα, οπότε το επόμενο βήμα ήταν αναπόφευκτο», είπε πηγή από το περιβάλλον τους. «Δεν βιάζονται να προγραμματίσουν τον γάμο τους, αλλά θέλουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους».

Το ζευγάρι φέρεται μάλιστα να έχει τις ευλογίες της πρώην συζύγου του Μάρτιν, Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία τον περασμένο Οκτώβριο δήλωσε ότι είναι «καλή φίλη» με την Ντακότα Τζόνσον χαρακτηρίζοντάς την «ένα αξιολάτρευτο και υπέροχο άτομο».

Κρις Μάρτιν – Ντακότα Τζόνσον: Το love story

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει από το 2017, αλλά χώρισε για λίγο το 2019. Η Ντακότα, κόρη του ηθοποιού Ντον Τζόνσον και της Μέλανι Γκρίφιθ, πυροδότησε τις φήμες περί αρραβώνα το 2020 όταν εθεάθη να φορά ένα μεγάλο σμαραγδένιο δαχτυλίδι.

Ενώ προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η 34χρονη Τζόνσον μίλησε με ενθουσιασμό για τα παιδιά του Μάρτιν και της Πάλτροου σε συνέντευξή της στο Bustle.

«Αγαπώ αυτά τα παιδιά με όλη μου την καρδιά», είπε, αναφερόμενη στην κόρη του πρώην ζευγαριού, Apple, 19 ετών, και τον γιο της, Moses, 17 ετών. Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε στη φιλία της με την Πάλτρου και σημείωσε ότι αυτή η νέα οικογένεια που επέλεξε είναι «εξίσου σημαντική, αν όχι περισσότερο» από τη δική της οικογένεια.

Η Τζόνσον αποκάλυψε επίσης ότι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δικά της παιδιά. «Έχω φτάσει σε αυτό το σημείο όπου πραγματικά θέλω να βιώσω όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή. Και ειδικά επειδή είμαι γυναίκα, σκέφτομαι: “Τι μαγικό πράγμα να κάνω. Τι τρελή, μαγική, άγρια εμπειρία”. Αν αυτό είναι γραφτό να συμβεί σε μένα, είμαι απόλυτα σύμφωνη».

Ο Μάρτιν, 47 ετών, ήταν παντρεμένος με την Πάλτροου για 11 χρόνια προτού ανακοινώσουν τον χωρισμό τους το 2016. Η Τζόνσον δεν έχει παντρευτεί ποτέ, αλλά στο παρελθόν είχε σχέση με τον σαϊεντολόγο Τζόρνταν Μάστερσον και τον Μάθιου Χιτ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;