Μάιλι Σάιρους: Η μητέρα της παντρεύτηκε τον πρώην της κόρης της, Νόα
Η μητέρα της Mάιλι Σάιρους, Τις, είχε προσλάβει ασφάλεια για τον γάμο της με τον ηθοποιό Ντόμινικ Πάρσελ, ώστε να μην πάει η κόρη της, Νόα.

Τα θέματα της οικογένειας Σάιρους συνεχίζουν να απασχολούν την κοινή γνώμη. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία η μητέρα της Mάιλι Σάιρους, Τις, είχε προσλάβει ασφάλεια για τον γάμο της με τον ηθοποιό Ντόμινικ Πάρσελ, ώστε να μην πάει η κόρη της, Νόα. Η 24χρονη δεν πήγε στον γάμο της μητέρας της με τον ηθοποιό από το Prison Break καθώς οι δυο τους είχαν σχέση πριν λίγο καιρό.

«Η Τις ήταν εκείνη που δεν κάλεσε τα δύο παιδιά της, Νόα και Μρέσον, στον γάμο και τους μπλόκαρε στο Ινσταγκραμ πριν γίνει ζευγάρι με τον Πάρσελ. Ήταν και εκείνη που θέλησε να έχει ασφάλεια στον γάμο της ώστε να τους εμποδίσει την είσοδο αν τυχόν έρθουν», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας στο Entertainment Weekly. Η ίδια πηγή αναφέρει πως η Νόα και ο Ντόμινικ, οι οποίοι έχουν περίπου τριάντα χρόνια διαφορά ηλικίας, ήταν μαζί πριν ο ηθοποιός γίνει ζευγάρι με την μητέρα της. «Η Νόα χώρισε με τον Ντόμινικ και μόνο τότε ήρθαν πιο κοντά με τη μητέρα της», όπως αναφέρει η ίδια πηγή.

Η Daily Mail προσπάθησε να επικοινωνήσει με τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές αλλά δεν βρήκε ανταπόκριση. Πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρει επίσης πως η Μάιλι Σάιρους δεν γνώριζε για τη σχέση του Ντόμινικ με τη μητέρα και την αδελφή της, αλλά ούτε και για την απαγόρευση να παρευρεθούν τα αδέλφια της στον γάμο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tish Cyrus-Purcell (@tishcyruspurcell)

«Δεν είχαν ακριβώς σχέση, απλώς βρίσκονταν ερωτικά ανά περιόδους. Η Τις γνώριζε την κατάσταση και όταν ο Ντόμινικ και η Νόα αποφάσισαν να σταματήσουν, μόνο τότε τον προσέγγισε. Όμως, οι δύο γυναίκες ποτέ δεν συζήτησαν το θέμα αλλά ούτε και τον επικείμενο γάμο», αναφέρει άλλη πηγή. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Daily Mail «η Νόα υπερβάλλει καθώς δεν ήταν ποτέ επίσημα μαζί και σίγουρα ποτέ δεν της δόθηκε αυτή η εντύπωση».

Κανένα από τα εμπλεκόμενα μέλη της οικογένειας Σάιρους δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με την υπόθεση.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;