Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ Europa Conference League: Live Streaming
Δείτε το Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ του Europa Conference League σε Live Streaming απόψε στις 19:45!

Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό. Κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ οι Πειραιώτες για τη φάση των «16» του Europa Conference League (19:45).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE SCORE ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

07 Μαρ. 2024
Ολυμπιακός
FT
1 - 4
Maccabi Tel Aviv
4'
Eran Zahavi (Milson)
9'
Ido Shahar (Dor Peretz)
(Konstantinos Fortounis )Ayoub El Kaabi
13'
20'
Gabi Kanichowsky
30'
Eran Zahavi (Milson)
38'
Ido Shahar
57'
Roei Mashpati
Chiquinho
Georgios Masouras
67'
68'
Dan Biton
Osher Davida
74'
Dor Peretz (Gabi Kanichowsky)
77'
Dor Turgeman
Eran Zahavi
77'
Eden Karzev
Joris van Overeem
Konstantinos Fortounis 
Stevan Jovetic 
78'
Daniel Podence
João Carvalho
78'
82'
Eyal Golasa
Gabi Kanichowsky
82'
Ofir Davidzada
Milson
84'
Roy Revivo 
Ayoub El Kaabi
Youssef El Arabi
84'
André Horta
Vicente Iborra
84'
Vicente Iborra
90'

Ολυμπιακός

Κάτι παραπάνω από μεγάλη είναι η πρόκληση που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός στο αποψινό ματς του Φαλήρου. Τεράστια η ευκαιρία για τους ερυθρολεύκους, που απλά καλούνται να την αρπάξουν από τα… μαλλιά. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι, με το ένα θετικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Από εντός έδρας πάρτι στο ματς με τον Βόλο προέρχονται οι Πειραιώτες, που μετράνε επτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League ανέβηκε ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να ξανά μπει στη μάχη του εφετινού τίτλου. Στα αγωνιστικά, ο Ροντινέι παρά τις ενοχλήσεις αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Αλεξανδρόπουλος. Η 21μελής αποστολή αποτελείται από τους: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι. «Είμαστε στην επόμενη φάση, για να φτάσουμε ως εδώ παίξαμε και έναν περισσότερο προκριματικό από τη Μακάμπι. Έκανε πιο σωστά τη δουλειά της. Έχει κερδίσει τη θέση της εδώ και αυτό πρέπει να το λάβουμε υπόψη. Είναι οξύμωρο το ότι λέμε ότι οι ομάδες από το Ισραήλ δεν είναι μεγαθήρια, πριν μπορέσουμε να τους αποκλείσουμε. Για κάποιον λόγο βρίσκεται εδώ και η Μακάμπι και ελπίζουμε αυτή τη φορά να μπορέσουμε να προκριθούμε», τόνισε ο κόουτς του Ολυμπιακού για την μάχη του Φαλήρου.

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Από την άλλη, η Μακάμπι, μετά και την πρωτιά του ομίλου προκρίθηκε απευθείας στους «16» του Europa League. Με καλή ψυχολογία στο μεγάλο λιμάνι η ομάδα του Τελ Αβίβ, μιας και μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Με 1500 οπαδούς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η Μακάμπι, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί οι ς αμυντικοί Ντέρικ Λούκασεν, Ραζ Σλόμο και Σεράν Γεϊνί. «Ναι, έχουμε καλό σερί, αλλά ο Ολυμπιακός είναι διαφορετική ομάδα, έχει εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδό του και ποιοτικούς παίκτες, αλλά εμείς θα πάμε για το θετικό αποτέλεσμα. Έχουν καλό επιθετικό, αριστερή πλευρά, συνεπώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα που είναι και σε κατάσταση να παίρνει νίκες στα τελευταία παιχνίδια της», δήλωσε ο Ρόμπι Κιν. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
90'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
89'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
2'
64 - 100
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
7'
61 - 51
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
 0 
 0 
 0