Σοφία Φαραζή: «Ήταν καλύτερα τα χρόνια όταν έπαιζα στη σειρά ''Λίτσα.com''»
Σοφία Φαραζή: «Δεν εισέπραξα την επιτυχία του “Λίτσα.com”, αποφάσισα να κλειστώ στο σπίτι, ήθελα να κάνω παιδί»

 

 

 

 

 

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Σοφία Φαραζή. Η ηθοποιός μίλησε για την εποχή του «Λίτσα.com», το μήνυμα που την είχε στενοχωρήσει, αλλά και την απόφασή της να κάνει παιδί.

«Έχουν περάσει περίπου 15 χρόνια από το “Λίτσα.com”. Ήταν καλύτερα τα χρόνια τότε. Έβγαινες από τη σχολή και είχες κέφι να μπεις στον επαγγελματικό στίβο και να κάνεις πράγματα. Τώρα, τα παιδιά παλεύουν για να δουν αν θα έχουν διπλώματα. Δεν υπήρχε τότε το ίντερνετ, έκανες μια δουλειά και έβγαινες έξω και σε σταματούσαν να σου μιλήσουν γι’ αυτή τη δουλειά.

Τώρα μπορεί ο οποιοσδήποτε να σου στείλει ένα μήνυμα και επίσης μπορεί ο οποιοσδήποτε να σε βρίσει. Μια φορά είχα στεναχωρηθεί μόνο, που μου είχε στείλει μήνυμα μια κοπέλα που ηχογραφούσε μια φαν της σειράς και έλεγε “θέλω να πεθάνει η Φαραζή, θέλω να τη δω νεκρή”», είπε αρχικά η Σοφία Φαραζή.

Η Σοφία Φαραζή είπε στη συνέχεια: «Δεν εισέπραξα την επιτυχία του “Λίτσα.com”, αποφάσισα να κλειστώ στο σπίτι, ήθελα να κάνω παιδί. Δεν το μετάνιωσα που δεν έκανα τότε τηλεόραση, ήμουν στο θέατρο. Έχω περάσει άσχημα στο θέατρο, θυμάμαι να περιμένω να περάσουν οι μέρες, να τελειώσει η παράσταση και να φύγω. Δεν έχω φύγει από παράσταση γιατί ήμουν μικρή και φοβόμουν ότι θα κλείσουν οι πόρτες».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;